neever Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Witam! Podczas zamykania drzwi kluzykiem i podtrzymania kluczyka w zamku domykaja mi się wszystkie szyby i szyber. Czy ja mam moduł Comfort? Oraz jeśli mam to gdzie on się znajduje w b5? Jak to wygląda? Może jakieś fotki? Ostatnio założyłem alarm który ma wyjście na domykanie szyb tylko nie wiem gdzie się z tym wpiąć. Możecie mi udzielić jakiś podpowiedzi? pozdrawiam neever
fantastic Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 jeśli szyby domykają się też z pilota to masz ten moduł a jeśli tylko z kluczyka to z tego co wiem raczej nie masz. alarm możesz wpiąć w słupku na dole pod nogami kierowcy - powinien być gdzieś mój post bo niedawno to robiłem[br]Dopisany: 10 Październik 2007, 02:48 _________________________________________________POSZUKAJ
neever Opublikowano 13 Października 2007 Autor Opublikowano 13 Października 2007 Tylko że ja nie miałem pilota do zamka. Otwierałem kluczykiem. Więc nie wiem czy mam czy nie. Z obecnego pilota od alarmu szyby mi się nie domykaja. To chyba bym musiał dokupić moduł domykania.
fantastic Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 to przytrzymaj kluczyk w pozycji zamykania i sie dowiesz czy masz go czy nie
neever Opublikowano 17 Października 2007 Autor Opublikowano 17 Października 2007 No już pisałem kolego że moge domykać z kluczyka. To jest opcja Comfort?
fantastic Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 a sorry mam słaby wzrok i nie widziałem tego postu na górze wydaje mi sie że nie masz modułu komfortu- masz tak samo jak u mnie
Rekomendowane odpowiedzi