Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Porada co do kupna opon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autor tematu szuka letnich a nie zimowych opon :cool1:

Opublikowano

co do nexenow n3000 to kupilem uzywki bo ludzie polecali..i powiem, że w czasie deszczu na obwodnicy miałem strach w oczach :)

na suchym też szału nie robiły jak dla mnie

teraz zalozylem zimowki Sawy Eskimo S3 i o wiele lepiej sie trzymaja drogi niz te nexeny :gwizdanie:

jezdze na nexenach 2 lata i mam troche inne zdanie. nawet na mokrym dobrze sie prowadzi

a jak wanli ?? bo mysle kupic 18 cali oponki wanli, ale czytalem ze głośne i ze kiepsko na mokrej drodze

Opublikowano

nokiany sa calkiem niezle sam mam letnie i zimowe aletroche za drogie, drugi rraz bym nie kupil ze wzgledu na cene,

Opublikowano

fajnie,dzięki, tylko tak szczerze, to nie każdego stać na markowe opony :confused4:

kupiłem 205/55/16 z 2010 roku

Pirelli P7 Cinturato (7mm) dwie sztuki

Bridgestone er300 Turanza (7mm) dwie sztuki

za 400 zł z wysyłką....

Mogę podesłać nick usera z Allegro, o tej porze roku można wykukać okazje...

Opublikowano

Zadowolony jestem z Wanli w golfie 5 ze 105 silnikem mam rozmiar 215/45/r17 jezdze juz 2 rok mam przejechane 30 tys i jeszcze sa na 15-20 tys . Jezdze w rózych warunkach pogodowych i naprawde polecam . + tez jest ze wrazie W to wszedzie je mozesz kupic . Bedac w niemczech na atustradzie dopadł mnie ogromny deszcz - bez problemu Polecam i 17 kosztuje ponad 200 pln

Opublikowano

Jak dla mnie to z tych brałbym Hankooki.

Masz link do tego gościa z Allegro co ja kupowałem 350 zł za oponki i 50 za kuriera a są zajebiaszcze mogę Wam dać fotki.

Do gościa się dzwoni, on jak nie ma to mówi kiedy będzie mieć a oprócz tego co na Allegro ma jeszcze dużo innych nie wystawionych...

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14088360

Opublikowano

kolego miałem taki dylemat u siebie z 17'... poszedłem w ciemno w opony NEXEN N3000 i jak na cene jestem naprawde zadowolony :good: moge je polecić jeżeli ktoś szuka tanich a w miare dobrych opon.... w wypowiedziach o NEXENach duzo osob pisalo ze nie trzymaja na mokrym aczkolwiek ja tego nie odczulem :przebiegly: jak dla mnie sie sprawdza :gwizdanie:

Zgadzam sie z kolega ja tez mam te oponki i jestem bardzo zadowolony
Opublikowano

A Wanli to nie sa jakieś Chinskie?

Jak nie to jaka to produkcja?

Opublikowano

A Wanli to nie sa jakieś Chinskie?

Jak nie to jaka to produkcja?

Chinskie ale dobre . Duzo tych opon jest w usa. Tym osobom którym poleciłem to sa zadowoleni. Nie jest to firma x ,bo wszedzie mozesz je kupic. Zastanow sie nad ta firma

Opublikowano
  • Autor

dobra koledzy, kupiłem właśnie te, podane link wyżej. mama nadzieję że dobrze się będzie mi na mich latało :> :good:

Opublikowano

205/55R16 to dedykowany rozmiar do A4 B5.Z opon proponuję kupić coś markowego :cool1:

Witam ja kupiłem 2 miesiące temu w internetowym sklepie Orzeł zimowki 205/55/r16 Dębica Frigo 2 227 zł za sztuke, użytkuje od miesiąca. Wcześnniej miałem ten model na innym samochodzie i przyznaje że za tą cene jakością nie ustępują innym oponom ze średniej półki. Co do rodzaju opon jak wspomniał kolega tylko dedykowany rozmiar !! do tego modelu. Pozdr. i przyczepności. :)