sedi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam, Wczoraj na autostradzie stała się rzecz dziwna. Mianowicie jechałem około 130 km/h i chciałem wyprzedzić i nagle jakby stracił moc, po czym zjechałem na prawy pas i "zrobił ze dwa kangurki" i pojechał dalej ale z bólem 110km/h. VAGa będę mógł załatwić dopiero jutro,miał ktoś podobny problem? Dzięki z góry za info i pozdrawiam
Musashi Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 gdy bedziesz mial logi i je zamiescisz pogadamy, bledy sprawdz rowniez.
Madas Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 w tryb awaryjny Ci wpadł ... tak jak napisał doświadczony kolegą musisz podpiąć Vaga stawiam że turbo przeładowuje ...
MarvinK Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 W moim audi mam taką samą przypadłąć ja TY. Auto w pewnym momencie traci moc ale jedzie i nie rozpedza się. Po chwili ok 30-60 sec wszystko wraca do normy. Tzn wracało ponieważ dwa dni temu auto całkiem stanęło. Prawdopodobnie pompa wtryskowa.
Goran TBG Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miałem ten sam problem. bak mopcy i to nie ze wzgledu na prędkośc tylko obroty i ciśnienie na tyrbo. Vag pokazał przeładowanie turbiny. po czyszczeniu tyrbo wszystko wróciło do normy ... mam nadzieje ze na dłuzej.
ALBINEK Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Miałem ten sam problem. bak mopcy i to nie ze wzgledu na prędkośc tylko obroty i ciśnienie na tyrbo. Vag pokazał przeładowanie turbiny. po czyszczeniu tyrbo wszystko wróciło do normy ... mam nadzieje ze na dłuzej. Jaki masz przebieg , u mnie czasami też się zdarza to samo .Zastanawiam się nad czyszczeniem turbo.
sedi Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 243tys,usterka znaleziona - EGR do wymiany. Pozdrawiam
Goran TBG Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 u mnie na budziku 190 tys ale głowy nie dam ze autentyczny. z takim go kupiłem 2 miechy temu. w serwisie mówili ze tu przebieg nie ma znaczenia. bardziej chodzi o to że ktoś za delikatnie jeździł i za czesto na niedogrzanym silniku i turbo sie zasyfilo. za czyszczenie dałem 400 pln
Rekomendowane odpowiedzi