kred Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 potrzebuje nr katalogowy zaslepki śruby tylnej lampy - prawa - lewa. jest w środku bagaznika pod zaslepkami z wyladziny
kred Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 w serwisie tez maja z tym problem Uploaded with ImageShack.us dawalem ponad miesiac temu do lakiernika na odnowienie lakieru auto - wczesniej mialem w pokazanych miejscach zaslepki. niestety po wizycie u fachowca temat zaginął. chyba nie obejdzie sie bez pomocy kogos kto ma sedana
jamper Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Jedz do ASO podajesz numer vin i no problemos sam dokupywałemale do avanta.
kred Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 właśnie jest problem w serwisie nie moga sie doszukac tez proponowali mi do avanta.
Cuber Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 a na pewno była tam jakas dodatkowa zaślepka ? Tutaj masz Avant bo w sedanie nic nie ma pokazane
kred Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 tez korzystalem z tego foto ale to avant i zaslepki sa mniejsze. to zagadka były tam zaslepki plastikowe bardzo podobne do zaslepek np podwozia. raczej watpie ze byly adoptowane w to miejsce z podspodu auta. jak znajde i ogarne temat wrzuce fotke niech sprawdzi ktos u siebie w sedanie moze dojdziemy co to i skąd
guziczek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 ja właśnie miałem tą zaślepkę wg rysunku powyżej i mi wpadła do środka - normalnie mniejsza była Wie może ktoś jak ją wydostać ze środka???
kred Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 wreszcie znalazłem przyznam że całkiem przypadkowo. oryginalnie było u mnie coś takiego Uploaded with ImageShack.us nr zaślepki 8d0 803 583 L koszt około 3 zł
kred Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 chyba mam takie 2 w kolorze ciemny szary lub ciemny bo w serwisie sie pomylili jak chcesz wal ma priv
Rekomendowane odpowiedzi