Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Co oznacza ten komunikat na navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CD-READING ERROR PLEASE CHECK CD-ROM. napiszcie mi czy to jest komunikat zwiazany z źle nagraną plyta czy moze coś innego.??

Opublikowano

a jaka masz Navi :mysli: ja bym wyczyscil pierwsze laser

Opublikowano

a co włożyłeś w napęd CD czy DVD ? bo navi odczyta tylko mapy na DVD.

pozdrawiam

Opublikowano

czyli teleatlas powinienem nagrać na dvd? mam navi chyba fabryczną, czytnik płyty mam umieszczony w lewym boczku w bagazniku, a przy lewarku biegów nan przyciski do obsługi navi, i moniotrek kolorowy między zegarami.... Czy li do takiej navi podejdzie teleatlas 2010/2011 czechy polska z lekotrem....

Opublikowano

jeżeli masz mapy teleatlasa to ok cd-rom

to w takim razie masz uszkodzona płytę z navi tak mnie sie wydaje'

A inne płyty czyta ?

Opublikowano

ale jakie inne płyty, to można tam wkładać inne płyty z innymi programami navigacyjnymi....[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 09:44_________________________________________________koledzy czyściłem laser, nagrałem już z kilka różnych płyt z mapą teleatlas, ale nie chce odpalić.

Mam prośbę czy byłby ktoś z was tak uczynny i ma możliwość nagrania mi nowego teleatlas na polskę 2011z lektorem, która będzie chodzić, zwrócę koszt płytki i przesyłki. A bedę miał pewność czy u mnie zadziała.

Opublikowano

To chyba nazywa się piractwo :cool1:

Opublikowano

możliwe że to jakiś błąd przy nagrywaniu i dlatego masz błąd na wyświetlaczu, spróbuj na innej nagrywarce