Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Depo - normalne czy angel eyes ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podjąłem decyzję o wymianie lamp. Przestało mi się podobać to co widze a raczej tego czego nie widzę po zmroku :confused4:

Stawiam na depo - pytanie tylko, czy dokonać podmiany (mam polifta z valeo) czy rzucić się na angel eyes ? Czy od strony kierowcy jest w nich jakaś znacząca różnica ? HID-ów nie mam zamiaru tam pakować.

Opublikowano

A dlaczego chcesz zmieniać poliftowe lampy na ich zamienniki :mysli: Oddaj do regeneracji odbłysniki, wyczyść od wewnatrz szkła i mapy będą jak nowe :good: Załóz do tego HID 4300k i zobaczysz róznice :gwizdanie:

A angelajsy i inne dajlajny sobie daruj, no chyba ze aż tak Ci zalezy na ringach to bierz lampy FK :hi:

Opublikowano
  • Autor

Czyli angel-sy odpadają. Nowe klosze depo mozna kupić za ok 400 zł (normalne) a lampy maja juz 10 lat, do tego poprzedni właściciel zrobił polerkę lakieru. Wykonał ją jakiś debil bo wypolerował też klosze :shocked: w zwiazku z czym je poprzepalał (to chyba jest plastik). Próbowałem coś z tym zrobić poprzez delikatną polerke ale efekt mizerny.

Opublikowano

Na forum ktos sprzedaje same szkła od lamp, mozęsz zawsze przekładke zrobic i przy okazji wnetrze lampy w mat :kox: no ale jak niechce Ci sie bawic z tymi lampami to bierz normalne DEPO bądź TYC(to to samo) a anglesy sobie odpusć ładnie wygladaja na aukcjach, na aucie jest tragedia

Opublikowano

A angelajsy i inne dajlajny sobie daruj, no chyba ze aż tak Ci zalezy na ringach to bierz lampy FK :hi:

Ringi do BMW w Audi wioska :wink4:

Opublikowano

Podjąłem decyzję o wymianie lamp. Przestało mi się podobać to co widze a raczej tego czego nie widzę po zmroku :confused4:

Stawiam na depo - pytanie tylko, czy dokonać podmiany (mam polifta z valeo) czy rzucić się na angel eyes ? Czy od strony kierowcy jest w nich jakaś znacząca różnica ? HID-ów nie mam zamiaru tam pakować.

kolego jak chcesz kupić nowe DEPO to tutaj jest dobra cena :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0

Opublikowano
  • Autor

szymon88-16 - już się dopisałem :)

dzięki wszystkim !

Opublikowano

Ja mam depo. Jakość średnia/dobra. Problem jest z uzyskaniem właściwej ogniskowej i ustawieniem światła. Da się ale trzeba cyganić....

Opublikowano
  • Autor

A gdybym postawił pytanie inaczej: - kupić nowe depo czy dać stare valeo do regeneracji w "Regeneracja-hc" z allegro (metalizacja próżniowa + polerowanie klosza). Koszt podobny - co Koledzy na to ?

Opublikowano

kupilem rok temu depo na allegro,dobre zarowki philipsa i bylo wszystko git.Dzisiaj zauwazylem ze lewa lampa mi mocno paruje.Zdjalem dekielek i wyschla .Przy najblizszej okazji czeka mnie rozbiorka lampy,wiec nie wiem czy wybral bym znowu depo czy moze jednak oryginaly....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DEPO nie są aż takie złe a jak Ci zaparuje to reklamacja i juz :good: