Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy podejdą te felgi z ET28?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisz do KOKOSa on chyba miał u siebie takie z podobnym ET.

Opublikowano

Kokos to chyba śmigał na dystansach :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam et29 ale 19x9 i jest masakra :evil:

Opublikowano

Kokos to chyba śmigał na dystansach :gwizdanie:

PIXI a po kiego miałby zakładać jeszcze dystanse jak ET 29 to i tak wystaje albo jest równe z błotnikiem?

a te czarne fele co miał od CANTONA to właśnie mają chyba ET 29[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 19:43_________________________________________________

ja mam et29 ale 19x9 i jest masakra :evil:

masakra w jakim słowa znaczeniu? :naughty:

Opublikowano

Daniel masz rację :wink4: .... na felach Cantony tak zgadzam się :good: , ale na Swoich to miał dystanse :naughty: nie dopisałem o co kaman :gwizdanie:

Opublikowano

Daniel masz rację :wink4: .... na felach Cantony tak zgadzam się :good: , ale na Swoich to miał dystanse :naughty: nie dopisałem o co kaman :gwizdanie:

:siema:

Więc grzeczny bądź następnym razem... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie pisze w aukcji jaka jest ich szerokosc ale na 99% jestem pewny ze beda to 8,5" wiec z tym ET kola wejda i beda rowno z blotnikami. opony na te felgi proponuje 225/40 aby zmniejszyc ryzyko przytarcia na duzych wybojach ale bedzie wtedy minimalny naciag wiec jesli chcesz miec dobra ochrone felgi to zakladaj 235/40.

Opublikowano

Witam,

Bardzo dziękuje za odpowiedź ;) Teraz tylko jakoś jeszcze musze się upewnić czy te felgi bedą wizualiznie pasowac do b6

Pozdro

Opublikowano

Na 17'' mam ET 28 i równo z błotnikami przy szer,7,5''

Opublikowano

mam 18 przy 8,5 Et 35 225/40, obnizone około 50mm i jak sa 2 osoby z tyłu to ciezko palec wsadzic... przy 28 bedzie obcierac

Opublikowano

na 100% bedzie obcierać.

takze nie polecam

Opublikowano

a tu masz czarne :wink4:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160063.0;highlight=kokosowa tu byl kapec 255 na(chyba) 30,nie pamietam,przy twardym zawiasie -35,przod na duzych uskokach potrafil czasem minimalnie przytrzec o nadkole,ale to bylo sporadycznie,fakt ze czujnym trzeba byc nie ma zapierda...ania jak na 225/40/17