agentsmith Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 uzupełnij płyn w spryskach na początek ładnie ją wypucowałeś widzę Już Ci mówiłem, że ten pakiet podświetlenia i podłokietnik z przodu Ci wykręcę także tego :gwizdanie: co tutaj więcej komentować, but jest niesamowity, jak jeszcze byś założył 1be to w ogóle byłby wypas... Ekipa Kamień Pomorski rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, wrzuć wykres, coś słaby soft, coś nie domagało czy chciałeś lajtowy program? Ładna A4 , pomaluj dokładki w kolor auto odmłodnieje. Jak byś sprzedawał concerta cd w dobrych pieniążkach to byłbym chętny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, wrzuć wykres, coś słaby soft, coś nie domagało czy chciałeś lajtowy program? Ładna A4 , pomaluj dokładki w kolor auto odmłodnieje. Jak byś sprzedawał concerta cd w dobrych pieniążkach to byłbym chętny . No właśnie musiałem turbinkę przeczyścić.. Mam kawałek do Gdańska także najpierw zrobili lekki soft, przeczyściłem turbo i niedługo wrócę na korektę. Wg mnie jeśli nie ma s-lina to malowane dokładki nie wyglądają zbyt fajnie... Ok, w razie co się odezwę ale od razu mówię, że kilka przycisków jest lekko wytartych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ładna jest i widać ze w środku zadbana ja bym sobie pizgnoł licznik z kolorowym fisem to jest miazga szybki trochę przyciemnił jakieś koło ładnie wrzucił, stanowczo większe odpychać ma sie czym fajne auto [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 23:44_________________________________________________BOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ja bym sobie pizgnoł licznik z kolorowym fisem to jest miazga oj to nie jest takie łatwe też chciałem to zrobić ale jak o tym poczytałem to dałem sobie spokój, co oczywiście nie zmienia faktu, że wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ja bym sobie pizgnoł licznik z kolorowym fisem to jest miazga szybki trochę przyciemnił jakieś koło ładnie wrzucił, stanowczo większe Tak jak Madoń pisze, dużo zabawy z fisem.. Poza tym chcę wsadzić rns-e to po co mi kolorowy fis? Kół nie wrzucę większych ponieważ: chcę mieć komfort, spalanie na tym poziomie co jest i przede wszystkim musiałbym zglebować. A tego także nie zamierzam robić. Także pozostaje rezanie wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 158,5 km, 384 Nm by TuneUp Nm ale KM? chyba pompki nie domagaja albo pompa vacum?? co mówił Robert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jak już pisałem wyżej turbina była do czyszczenia dlatego tak mało. Teraz jest już po czyszczeniu także mogę jechać na korektę i będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudi Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Eeeee no Panie! Środeczek pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dzięki za pozytywne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ładne auto widać że zadbane jaki ma zawias? chyba 1BA bo stoi tak samo wysoko jak moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 piekne autko i widac ze zadbane sorry za OT a ile kosztuje takie chip`owanie w Gdansku?? Bo moze sie tam tez wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ładne auto widać że zadbane jaki ma zawias? chyba 1BA bo stoi tak samo wysoko jak moje Dzięki no dokładnie.. niestety 1BA. Komfort jest ok ale wizualnie szału nie ma.. sorry za OT a ile kosztuje takie chip`owanie w Gdansku?? Bo moze sie tam tez wybiore Najlepiej skontaktuj się przez forum z Robertem. Jest to użytkownik rob555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Fajne autko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dzisiaj wymieniłem gałkę zmiany biegów na S-line. Tanio, szybko a efekt całkiem fajny jutro wrzucę jakieś zdjęcie. Jakie modyfikacje byście zaproponowali? Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jakie modyfikacje byście zaproponowali? Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada no to nie ma za bardzo co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada Leo why ????? Też tak kiedyś mówiłem a teraz odkładam $$$ właśnie na takie mody :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada Leo why ????? Też tak kiedyś mówiłem a teraz odkładam $$$ właśnie na takie mody :gwizdanie: Wiesz co.. Miałem wcześniej E46 w coupe na dużych felach, niezłej glebie i na razie mam dosyć ciężko wjechać w niektórych miejscach i dosyć twardo. Poza tym sporo jeżdżę i naprawdę wolę postawić na komfort. Wiem, że lekka gleba przydałaby się ale cóż.. coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 powiem Ci ze wlozylem dzisiaj jako zimowki kola 17 i da rade jezdzic po Szczecinie bo na 19 ktore mam na lato to ja bym Ci proponowal springi -30 i ladne kola 17 najlepiej stary wzor rs6 i mysle ze strasznie na komforcie nie ucierpisz a wizualnie audi bedzie duzo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi