norka Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 O ktorej w Sobote ? :shocked: wpadniesz do nas na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kurde- moglbym w koncu, nie? SomeS tak kusi fura.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Oby była pogoda. Mam nadzieję że nie będę w sobotę długo siedział w pracy A jakaś miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kurde- moglbym w koncu, nie? SomeS tak kusi fura.... tylko obchodz sie delikatnie z Teresa, zeby nie bylo tak jak w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Aktualnie leci OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tygrys na razie to nie ma co ogladac bo to jeden wielki plac budowy jak skoncze to wtedy ocenisz ale na spota wpadnijcie i tak Oby była pogoda. Mam nadzieję że nie będę w sobotę długo siedział w pracy A jakaś miejscówka? najlepszym miejscem bedzie tor kartingowy Race Planet w Delft pod Rotterdamem piszcie przy okazji kto by byl chetny na jazde kartami bo trzeba wczesniej rezerwowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja z jazdy odpadam. Mogę popatrzeć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurcok Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 jak coś to moge być hętny na spocika tylko dajcie namiary gdzie i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 no to spot w sobote o godzinie 17.00 w Delft na parkingu przy torze kartingowym Race Planet adres:Kleveringweg 18 2616 LZ Delft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 A może by tak o 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja w sobote pracuje i tak sobie myslalem ze moze bym zdazyl tam sie zjawic, moze nie na poczatek, ale zanim sie nie skonczy, dlatego sie pytalem o ktorej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezeswita Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Somes jak bedziesz rezerwowac gokarty do rundke do mnie mozesz rezerwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja też w sobotę pracuję ale lepiej by było myślę szybciej bo już sie potem szarowa robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Somes jak bedziesz rezerwowac gokarty do rundke do mnie mozesz rezerwowac dla mnie i dla Ewy tez [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 22:05_________________________________________________ A może by tak o 16 ? Ja też w sobotę pracuję ale lepiej by było myślę szybciej bo już sie potem szarowa robi spoko moze byc 16 a co na to reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezeswita Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 mi tez pasi na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam. Mi również pasuje o 16 więc będę i jestem chętny na rundkę. Somes , weź mnie pod uwagę przy rezerwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ja nie rezerwuje bo nie jeżdżę wole później bo pracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja tez będe...Kurcok i Patryś pytanie do was..bedziecie na pewno?czy tak jak zawsze jak sie tu jacyś nowi pokażą?pogadają pogadają i na tym sie skończy bo przed samym spotem same jakieś tłumaczenia że to czy że tamto...tak więc deklarowac mi sie tu zaraz czy będziecie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja tez będe...Kurcok i Patryś pytanie do was..bedziecie na pewno?czy tak jak zawsze jak sie tu jacyś nowi pokażą?pogadają pogadają i na tym sie skończy bo przed samym spotem same jakieś tłumaczenia że to czy że tamto...tak więc deklarowac mi sie tu zaraz czy będziecie na 100% true true... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi