Vendeur Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, mam problem jak w temacie, regulacja w pionie działa, podgrzewanie działa, zaś regulacja w poziomie niestety nie pomimo, iż wyraźnie słychać pracujący silniczek. Ostatnio zdejmowałem szybkę i nie zauważyłem niczego niepokojącego wewnątrz. W czym może być problem?
Kimi Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Podepnę się, bo mam dokładnie ten sam problem. Oba lusterka chodzą góra-dół, ale lewo-prawo już nie banglają
Vendeur Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Nikt nie wie, czym to może być spowodowane?
kuternik Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 mi nie działa bo ułamał się taki stabilizatorek, o ten biały plasticzek http://s4.postimage.org/a1rvls6uf/IMG_2399.jpg
Vendeur Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 U mnie on jest. Może zobaczę w drugim lusterku jak to wygląda i porównam.
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, mam problem jak w temacie, regulacja w pionie działa, podgrzewanie działa, zaś regulacja w poziomie niestety nie pomimo, iż wyraźnie słychać pracujący silniczek. Ostatnio zdejmowałem szybkę i nie zauważyłem niczego niepokojącego wewnątrz. W czym może być problem? Witam też tak miałem,powodem było ułamane cięgno (taki biały plastik).Proponuje zdemontować szybkę lusterka i wtedy będzie widać przyczynę. [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 13:20_________________________________________________ Podepnę się, bo mam dokładnie ten sam problem. Oba lusterka chodzą góra-dół, ale lewo-prawo już nie banglają Witaj Kimi sprawdź czy nie masz zaśniedziałych styków w przycisku sterowania lusterek (prawdopodobnie poprzedni właściciel rzadko używał sterowania)
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, mam problem jak w temacie, regulacja w pionie działa, podgrzewanie działa, zaś regulacja w poziomie niestety nie pomimo, iż wyraźnie słychać pracujący silniczek. Ostatnio zdejmowałem szybkę i nie zauważyłem niczego niepokojącego wewnątrz. W czym może być problem? Witam też tak miałem,powodem było ułamane cięgno (taki biały plastik).Proponuje zdemontować szybkę lusterka i wtedy będzie widać przyczynę. [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 13:20_________________________________________________ Podepnę się, bo mam dokładnie ten sam problem. Oba lusterka chodzą góra-dół, ale lewo-prawo już nie banglają Witaj Kimi sprawdź czy nie masz zaśniedziałych styków w przycisku sterowania lusterek (prawdopodobnie poprzedni właściciel rzadko używał sterowania) Ale słychać pracujący silniczek Tylko lusterko nie zmienia położenia
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeżeli silniczki słychać to bym jednak sprawdził te cięgna o których pisałem wyżej.
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeżeli silniczki słychać to bym jednak sprawdził te cięgna o których pisałem wyżej. Ok, to tak zrobię, ale jak wiesz, nie mam kurna za bardzo gdzie Chyba, że znowu chłopakom się wbiję do warsztatu
kuternik Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zrobisz to nawet pod blokiem, po co Ci warsztat
chriss Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zrobisz to nawet pod blokiem, po co Ci warsztat w warsztacie może jest lepszy klimat
Rekomendowane odpowiedzi