martin a4 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 zakupiłem grill mattig do audi a4 i niewiem jak go go załozyc mam problem z uchwytem który otwiera maske blokuje mi go i niewieim co mam zrobic zeby było jak najlepiej i zeby wszedł mi ten mattig .z góry dziekuje
Wihajster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witaj zapraszam kolege najpierw do newbie a pozniej ci jakos pomozemy
MAJKI Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ja poprostu wygiąłem ten uchwyt do otwierania masi w stronę chłodnicy i grill wchodzi nic nie chaczy a jak chce otworzyc maske to wsadzam palce w szczeline miedzy maske a zderzak i otwieram bez zadnego problemu. Nie mam pojęcia czy jest fachowy sposób ale u mnie działa i tak to zostawiłem. Pozdrawiam
Kunio Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 martin a4, pokaz no ten grill, moze to taki ktorego szukam
pet3r Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 powinienes dostac 'lopatke' do otwierania maski i uciac albo wlasnie wygiac uchwyt.
martin a4 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a nie ma innej mozliwosc oprócz wygiecia lub uciecia
pet3r Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 mozna wyciac dziurke, jak w oryginalnym grillu, ale bedzie wygladala niefajnie
Pikuś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a nie ma innej mozliwosc oprócz wygiecia lub uciecia Jest inna mozliwosc: zostawic stary albo kupic taki, ze nie trzeba bedzie przerabiac. :razz:
Kunio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 pokaz jak wyglada ten grill, moze odkupie
Rekomendowane odpowiedzi