makiGS Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 dużo czasu poświecałem rfactor SimRacing wyścigi online. Liga rFactor i Race07. Nasze serie: F1, WTCC, FIA GT, FIAGT, Formula
Remik-A4 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 no to ladnie musisz smigac ja zakupilem rok temu kiere T500RS dedykowana pod GT5 PS3 kupilem konsole specjalnie pod ta gre i po miesiacu juz mialem sprzedawac kiere / konsole / kubel ale korzystajac jak zwykle z PC calkiem przypadkiem w necie natrafilem na GTR2, GTR Evo, rFactor itd. czyli czysty SIM i prawdziwa symulacja, ktora pozwala calkiem " realnie " sie bawic ps. ustawka na sobote / niedziele poszlo na pw
makiGS Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Remik, jak będzie jakaś ustawka napisz jaki: -symulator (preferuje rfactor ) -mod (ewentualnie skąd ściagnąć) -trasa Ponadto o której godzinie i na jakim serwerze (jak się połączyć)
Remik-A4 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Tuning Cars Mod for GTR2 to podkrecimy Dahlback 2.2T A4 B7 lub cos innego po grubych modach TC.Mod 2010 trasa Nordschleife 2007 v2.03c a moze NoGripRacing :: GTR2 Downloads - Solitude 64 lub sie dolaczy do innych pod jakis wyscig zobaczymy... bede dzis dluuugooooo na necie wiec pisz pw. i jazda
makiGS Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 dobra pościagam to i pośmigamy wieczorem, ja za dużego doświadczenia z gtr nie mam także pewnie nie będę chwilowo dobrym kompanem do bardzo szybkiego zapierda%^&^%nia:decayed::decayed:
Remik-A4 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja rowniez jeszcze nie zapier... w trybie " symulacja " potrafie wypasc z trasy nie razzzz tylko x10 spalic gumy przedwczesnie itp. wiec ustawimy odpowiednio tak aby sie przemieszczac jak z innymi w multi to podkrec sobie 3 post z tego forum - Pilsbierbude - Dein freundlicher GTR2-Server - Aw: Re:Aw: Re:Aw: Re:Aw: cant connect to server - Forum - Pilsbierbude
makiGS Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 okej zrobione, lobby zmienione nowy konto stworzone, teraz pytanie w momencie kiedy wciskam multiplayer chce loginu i hasło. Czy się wybiera tą drugą opcje? local network? i kolejne pytanie jaką masz wesje gry (w moim przypadku v 1.1.0.0)
Remik-A4 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 u mnie jest patch 1.1.0.0 PL bo taka wersje gry posiadam do tego lobby fix server i wtedy tak jak w instrukcji... ale musisz zarejestrowac gre wpisac klucz itd. konto, haslo logujesz sie i jazda
quadysz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 a moze wybierzemy sobie auto i samochod i pojezdzimy na czas? ja bym proponowal na poczatek nurburg ta wersje: Pilsbierbude - Dein freundlicher GTR2-Server - ReMOSitory a samochod... moze jakis m3 albo 911
makiGS Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 też dobry pomysł i wrzucać screena z czasem
Remik-A4 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ciekawy pomysl, mozna taka zabawe ogarnac... przedstawiajac pod fotka trase, pojazd oraz ustawienia prowadzenia, bo np. u mnie jazda w pelnej symulacji ( wszystko na off ) jest jeszcze warta nawet w automacie przy wymagajacych " resorakach " czyli jakies 70% pojazdow Powinno byc jeszcze male ultimatum mianowicie sterowanie kiera a nie klawiszami itp. bo jak powszechnie wiadomo na klawiszach/padzie robi sie lepsze czasy... a ma sie to nijak do realnej symulacji i sterownania ... patrzac z drugiej strony nie kazdy ma kiere a moze ma ochote sie pobawic wiec przynajmniej wypada zaznaczyc jaka forme kontroli sie wybralo pod wykonanym czasem. Co o tym myslicie jest to opcja Fair Play ?
quadysz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja myśle że tak będzie ok, każdy jedzie jak chce, tylko pisze na końcu: -sposob sterowania -ułatwienia(lub ich brak ) -oraz czy zmienial ustawienia samochodu czy jechal na defaultowych No to krotka pilka, jaki tor i samochod? Mysle ze nurburg na poczatek sobie odpuscmy, bo mozna sie zmieniechci, jakis babol na nim jest i trzeba cale kolko przejechac zanim zacznie liczyc czas. Ja bym proponowal jakies M3, np. E30 a tor moze byc SPA co wy na to?
Remik-A4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 z Nurrr to prawda a Spa jest zajeb... dolacze sie do zabawy ale musze jeszcze wgrac system pod nowy PC oraz moje cenne pierdoly i mozemy sie bawic
quadysz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 dobra to ja na poczatek: Samochod BMW e30 Tor SPA GP 2004 (ten z głębszą szykana pod koniec ) -sterowanie kierownica -wspomaganie - autoclutch i zmiana biegow lopatkami (ten TH8RS jest za***isty ale galka jest jak od tira :/ przymierze sie pozniej do czasu z H-shiftem i sprzeglem) -widok z kokpitu -ustawienia standardowe czas 2:35:22 greets ps. a tutaj jest mod z BMWe30:Wrzucaj.org - Darmowy Hosting ! ps2: a tak na marginesie to pogralem ostatnio w rfactora i sklanialbym sie ku stwierdzeniu ze jest lepszy aaale to subiektywne odczucia tylko
Remik-A4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 No to mamy pierwszy czas do pobicia pewnie dobry ale przekonam sie jak ogarne PC. rFactor jest rowniez :dance:tyle ze gorzej wyglada graficznie i jest mniej modow do podkrecania ale to tez SIM wiec do wypisywanych ustawien mozna rowniez podac rFactor czy jakis inny symulator tak aby kazdemu pasowalo
quadysz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 heh czas taki se zobaczymy Twoj pewnie baty dostane a co do rfactora to fakt, od razu po instalacji jest brzydki jak noc, ale mozna dociagnac tory i samochody ktore sa juz bardzo ladne, nawet jest calkiem spoko tor poznan
makiGS Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 mi ten mod coś nie działa, w ogole nie widze go w gtr dzisiaj wynalezione postanowiłem pokazać rfactor w akcji
quadysz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 maki jak dasz time trial i bedziesz wybieral samochod to ta beemka chyba bedzie w yyy specials -> bavarians a w rfactorze ostatnio pojezdzilem porszakami z moda PorscheChallangeCup i bardzo fajnie sie tym jezdzi
makiGS Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 kilka zdjęć dzisiaj pojeździłem i stwierdziłem, że dużo gorzej od GTR 2 nie wygląda, a sterowanie o niebo lepsze także poraz kolejny zachęcam do jazdy online
quadysz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a co ma gorzej wyglądać w rFactorze jest czesc torow z GTRa nawet niektore wygladaja ladniej w szczegolach, tylko jak sie jedzie to i tak wiele sie nie widzi moje odczucia co do jazdy w rFactorze sa takie ze jakby wiecej sie dzieje z samochodem, caly czas czuje sie na kierownicy zmiany sil na zawieszeniu, no i duzo wiecej trzeba "robic" zeby jechac podobnie szybko jak w GTRze, moze to po czesci zasluga pluginu do FF ale efekt koncowy jest naprawde zacny choc jeste jeden powazny wg mnie minus, kompletnie nie moge wyczuc sily hamowania, kola sie po prostu blokuja i jedyne po czym mozna to poznac to dym w lusterku, GTR ma duuuzo lepsze czucie hamowania edit: co to za trasa co masz na screenach? ja tam moge grac online tylko roznie z czasem, jak lachon w domu to ciezko grac zeby patelnia w leb nie zarobic
Rekomendowane odpowiedzi