symek88 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam. Mam takie pytanko ktory filtr paliwa z intercarsu bedzie pasowal do mnie a4 b6 1.8t quattro 170km. Takie pytanie bo sa rozne te filtry tam. Http://sklep.intercars.com.pl Drugie pytanie czy filtr znajduje sie przy baku itrzeba od spodu sie do niego dostac?
Łukasz 23 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Tobie jest potrzebny filtr z dwoma wejściami i dwoma wyjściami , nie ma takiego filtra , ja kupowałem w aso oryginalny za coś koło 150zł ,tak filtr jest pod spodem auta koło tylnego prawego koła ,wymiana jest bardzo prosta
grzes1150 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Po filtr apliwa podjedź do ASO bo były montowane dwa rodzaje. Filtr znajdziesz przy tylnym wahaczu pod osłoną z tworzywa.
bajk Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Uderz do kolegi "dzik" - ma dobre ceny i dobierze Ci odpowiedni filtr.
Mario Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Filtr MANN 105pln u kolegi Tom77 na Wrocławskiej, kupowałem tydzień temu
Rekomendowane odpowiedzi