Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 mój ulubiont to Top Gear,może inni polecą coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 mój ulubiont to Top Gear,może inni polecą coś ciekawego? Polecam Top Gear A poważnie: - National Geographic i cykl Megafabryki - było kiedyś o Ferrari (cały proces produkcji 599 GTB Fiorano, mam nagrane), ostatnio pojawiły się nowe odcinki: Porsche (jeszcze nie widziałem) oraz Audi (proces powstawania R8) - TVN Turbo - programy prowadzone przez Adama Kornackiego ( "Zakup kontrolowany", "MotoON" ) oraz "Jazda polska" no i nieśmiertelny "Uwaga! Pirat" - Discovery Channel - "Fifth Gear" Ale generalnie i tak "Top Gear" wymiata wszystko i wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 może program internetowy np.UPD@TE polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 może program internetowy np.UPD@TE polecam A, no to jeszcze tv.audi.com Czasem można trafić fajny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoła przetrwania na discovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 programy prowadzone przez Adama Kornackiego jak ja go kórwa słysze to mi sie drobne nie zgadzają :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 programy prowadzone przez Adama Kornackiego jak ja go kórwa słysze to mi sie drobne nie zgadzają :thumbdown: No wolę jego, niz tych przydupasów z Automaniaka A ten z "Jazdy polskiej" jest spoko koleś - Kuba Bielak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 programy prowadzone przez Adama Kornackiego jak ja go kórwa słysze to mi sie drobne nie zgadzają :thumbdown: No wolę jego, niz tych przydupasów z Automaniaka A ten z "Jazdy polskiej" jest spoko koleś - Kuba Bielak dokładnie kiepska imitacja top gear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkola przetrwania i ekipa z NY na MTV szkoda ze sie skonczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Moi Idole to właśnie Trzech Gigantów z Top Gear. Goście są a sam program z takim budżetem jaki ma BBC jest bez konkurencji. Codziennie leci po dwa odcinki na BBC Knowledge , czasem widzę na TVN Turbo I zgadzam się w zupełności z Kolegą wyżej , Adaś Kornacki z TVNu właśnie , mój ulubiony, polski dziennikarz motoryzacyjny. Zakup Kontrolowany czy inne prowadzone przez Niego - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Adaś Kornacki z TVNu właśnie , mój ulubiony, polski dziennikarz motoryzacyjny. Zakup Kontrolowany czy inne prowadzone przez Niego - Wyglada i gada jak pedał , kierownice trzyma jak pedał , pamietam jego starty ładnych kilka lat temu w rallycrossie - jeździł jak pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Adaś Kornacki z TVNu właśnie , mój ulubiony, polski dziennikarz motoryzacyjny. Zakup Kontrolowany czy inne prowadzone przez Niego - Wyglada i gada jak pedał , kierownice trzyma jak pedał , pamietam jego starty ładnych kilka lat temu w rallycrossie - jeździł jak pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoła przetrwania na discovery zjedzmy robaka ma dużo białka Szkoła przetrwania Generalnie discovery ma dużo ciekawych programów, szkoda tylko że tak często powtarzaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1980 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 możecie mi napisać kiedy i gdzie i o ktorej leci Top Gear ? Udręki młodego Bergera - MTV ! ;D Fani czterech kółek - co niedziele o 12 na discovery chanel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Adaś Kornacki z TVNu właśnie , mój ulubiony, polski dziennikarz motoryzacyjny. Zakup Kontrolowany czy inne prowadzone przez Niego - Wyglada i gada jak pedał , kierownice trzyma jak pedał , pamietam jego starty ładnych kilka lat temu w rallycrossie - jeździł jak pedał Dla mnie to ekipa Automaniaka to taka własnie gejowska ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Familjada,Jak to ruszyć,Wypadek przypadek,Turbo kamera,Doctor G, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Familjada No to jak juz jedziemy nie-motoryzacyjne, to: "Katastrofa w przestworzach" , "Inzynieria ekstremalna" , "Megafabryki" , "Brainiac", "Pogromcy mitów" , wszystkie programy o jednostkach specjalnych typu "Miami SWAT" czy ostatnio na Discovery taki cykl był o najbardziej elitarnych policyjnych jednostkach AT (w tym o naszym BOA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 "Turbo erotyk" na TVN Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 "Taniec z baranami" "Miłość nad wysypiskiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk_1986 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Najlepsze to "Supernatural" i "Chirurdzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi