nec_ Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 hehe sorry zanczne jeszcze raz..rzeczywiscie nie wiem sam co napisalem, kiepski dzien:) a wiec chodzi o to ze chcialem sie dowiedziec jaki typ navi mam a konkretnie czy dostane plyte z mapa polski do niej. autko z 99r dokladnie z wrzesnia. ktos mi pisal ze mam znalesc cos na tym czytniku jakis numer ale nic nie ma..po kodach na naklejce w kole zapasowym dowiedzialem sie jedynie ze jest system navigacji. No teraz chyba zrozumiale:)
alvaro Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 zupełnie nie rozumie nic z Twojej wypowiedzi...
pre_pl Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 wiec chodzi o to ze chcialem sie dowiedziec jaki typ navi mam ktos mi pisal ze mam znalesc cos na tym czytniku jakis numer no dokładnie... musisz znaleźć numer VAG - wtedy dojdziemy co tam masz. Mozesz też pstryknąć zdjęcie. No teraz chyba zrozumiale ledwo, strasznie chaotycznie piszesz... W dodatku prawie nie używając interpunkcji.
alvaro Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 To ja Ci mogę powiedzieć telepatycznie jaki typ masz... Jeśli navi jest tam oryginalnie ( a nie rezana przez kogoś) a masz auto z 99 roku to masz navi nie działającą w DX i nie ma dla niej polskich map natomiast na Europę (najświerzsze to Tele Atlas 2007)
Rekomendowane odpowiedzi