Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Maska i Tylna klapa w inny kolorze?? propozycje !! Nowy temat:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko a właściwie prośbę o wasze propozycję i wizje a więc mam autko koloru rdzawego ( ciemny pomarańcz metalik , ciemny rudy) nie wiem jak ten kolor nazwać ale mniejsza o to , wiadomo o co chodzi ;P. I mam taki zamiar maskę i tylną klapę pomalować w innym kolorze myślałem o czarnym połysku albo macie i na to brokat np fioletowy ciemny lub jakiś brązowy ?? co o tym myślicie a może macie jakieś pomysły ?? czekam na propozycje albo fotki ;)

[mod]nie ma takiego slowa w jezyku polskim jak "tylnia"[/mod]

Opublikowano

Brokat... :?: :sick3: Znajdź gdzieś na forum o obbklejaniu folią - tam są jakieś propozycje ale proszę nie rób tego swojemu autku i nie wymyślaj z żadnym brokatem! :thumbdown:

Opublikowano

Kolego zrób fotkę autka i wrzuć w temat VT - koledzy czarodzieje zapewne coś wymyślą.

Moim zdaniem choć nie widziałem autka :cool1: czarny jak najbardziej i do tego czarna felunia ( VT możesz poprosić aby zrobili ci połysk i mat )

Opublikowano

Czarna maska+klapa :good:

Ewentualnie czarny dach+klapa, do przemyślenia :naughty:

Opublikowano

Szczerze to przy takim kolorze bym malowal cala bude a nie tylko maske i klapy :gwizdanie:

choc najlepiej jak przeslesz foto to bedziemy wiedzieli co i jak wyglada :wink4: byc moze jest fajny unikat :cool1:

PS. najbardziej rozpier... mnie ludzie ktorzy maja auta np. BORDO kolor - jak dla mnie to nawet nie jeden jajnik w rozszerzeniu o genitalia ma sie rozumiec :cool1::polew:

Opublikowano

Szczerze to przy takim kolorze bym malowal cala bude a nie tylko maske i klapy :gwizdanie:

zły kolor ????

wwwm0.jpg

czarnymi połowa świata jeździ :wink4:

Opublikowano

Moskal chodzi mnie o tzw. ciemne bordo mat :sick3:

twoja to bardziej perla unikat - przynajmniej tak wyglada na zdjeciu :wink4:

To jest ori lakier ???

ps. widze, ze lampy ciemne :kox: zajebiaszczo to wyglada :kox: folia ?

Opublikowano

Ja bym bo nie ruszał bo jest super :notworthy: Uwiódł mnie nawet mino tego że Avanty za bardzo mi nie leżą :wink4:

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

to nie jest ta audica o ktorej w temacie :>[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 09:12_________________________________________________przyznam, ze pierwszy raz mam okazje widziec twoje Audi Moskal i jak tak wyglada jak na zdjeciu to :good: :good: :good:

ciekawie wymodzona :kox:

Opublikowano

do autora : ja bym na twoim miejscu dał dach w czarny mat , do tego musialbyś zrobic ciemne szyby , uderz do usera mrogal , on oklejał dach folią :good:

Moskal chodzi mnie o tzw. ciemne bordo mat :sick3:

To jest ori lakier ???

do tego koloru auta , a podejrzewam ze autor posta ma taki sam jak ja to maske/dach/klape tylko w czarny mat , sam sie przymierzałem ale nie zdazyłem :wink4:

ps. widze, ze lampy ciemne :kox: zajebiaszczo to wyglada :kox: folia ?

to VT jest :wink4: , lampy wklejone w PS , u mnie wyglądało to lepiej , tak jak na foto nizej , lampy rozklejone i środki pomalowane na czarny mat

20100603008.jpg

65010931.jpg

kompjl.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobra chłopaki to dziś zrobie fotke i mi doradzicie co i jak ;)

Opublikowano

Dobra chłopaki to dziś zrobie fotke i mi doradzicie co i jak ;)

okej :good:

Opublikowano

Moskal lampy mega :notworthy:

ps. do autora : zapodaj foto :cool1:

jak ciemna maska i klapa to powinnien byc jeszcze chyba dach aby to mialo rece i nogi :wink4:

Opublikowano

To może przy takim kolorze auta okleić folia carbon czarna mat :evil: Myślę że wyglądało by fajnie :good:

Opublikowano
  • Autor

Siemanko daje wam tu fotki ;) tylko nie zwracajcie uwagi na wygląd auta bo za jakieś 2 miesiące już będzie inaczej wyglądało :tongue4: Gleba , jakieś 17 i te sprawy :> tylko powiedzcie mi w jakim kolorze zrobić mache i tylnią klapę ewentualnie dach.. ;)

Linki:

http://img408.imageshack.us/i/dscf0298v.jpg/

http://img525.imageshack.us/i/dscf0301f.jpg/

http://img517.imageshack.us/i/dscf0302a.jpg/

Opublikowano

Ja bym nie ruszał bo wg mnie wygląda :good:

Jeśli się jednak upierasz to podtrzymuję oklejenie na czarno, carbon mat. W razie co można wrócić w prosty sposób do serii.

Opublikowano
  • Autor

ale ile takie oklejenie i kto to robi ??

Opublikowano

Na pewno taniej niż malowanie. Ale ile to trzeba by poszukac na lokalnym rynku.

Opublikowano

Ja bym nie malował ani nic nie naklejał.

Totalna seria i czarny dach :thumbdown:

Lepiej lampy zmień na poliftowe.