puertoss Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 na to kaska zawsze jest... śwince wsadze :>
_Solar_ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 załatw sobie Taka metalową bo porcelanowa łatwo rozbić
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Fajna furka Niema to ja sedan w tym kolorze :gwizdanie: Bo tez mam takiego
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 sporo jest w planach czas pokaze co ma byc jakie turbo i kolektorek trza sie zaopatrzec zeby na wiosne móc juz popindalac
pastaldo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jest chłopaki jakaś realna korzyść z włożenia kolektora dolotowego z AWX do AFN? Np wkładając turbo z AWX nie przeda wtedy przerabiac całego dolotu tylko przejścióch przy turbo i gra :gwizdanie: Czy sie mylę?
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jest chłopaki jakaś realna korzyść z włożenia kolektora dolotowego z AWX do AFN? Np wkładając turbo z AWX nie przeda wtedy przerabiac całego dolotu tylko przejścióch przy turbo i gra :gwizdanie: Czy sie mylę? W serii moze cos tam odczujesz, ale pewnie podobny efekt da wyczyszczenie obecnego kolektora, jak przerabiasz juz na kolektora AWX to ptrzebna ci przejsciówka/redukcja/łacznik do plastikowej rury, noi EGR trwale usuniesz Solar działasz ty cos czy tylko myślisz
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 na razie mysle jak tu wyciągnąc od Ciebie obiecana skrzynkę redsów za te 312mm działac to che ale ciezko z robota ostatnio w domu sie obijam :gwizdanie: w lutym cos sie ruszy to biere sie za kolektor a na razie to czekam na kompletowanie wiekszych hempli bo ludzie mi zyc nie daja no ale sprzeda ze z 5 kompletów i na program juz bedzie :gwizdanie:
AudiA4klub Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No to sie nazywa niunia po delikatnym tuningu a felgi jak długo polerowałeś i jak to zrobiłeś efekt jak widać jest widoczny
_Solar_ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 felgi troche długo polerowałem nocami po robocie a jak to robiłem to ten watek powinien wszystko wyjaśnic http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159382.0;highlight=felg
marewel Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zacznij lepiej zbierać butelki i puszki to sprzedam Ci turbinę.
_Solar_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Zacznij lepiej zbierać butelki i puszki to sprzedam Ci turbinę. spoko od jutra zaczynam [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:35_________________________________________________Pany zerknie mi ktos na logi
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa
puertoss Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa no właśnie dużo ale auto cały czas idzie i żadnych szarpnieć, strat powera.... dziwne kierownice???
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa no właśnie dużo ale auto cały czas idzie i żadnych szarpnieć, strat powera.... dziwne kierownice??? zróbcie mu komplet logów statycznych dynamicznych i BS pojedyńczo i w dział diagnostyki proponuje bo moze wcale to nie wina turbiny, chociaż solar na gg przyznał sie że czasem musi gasić silnik i po odpaleniu jest normalnie :gwizdanie:
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 bo moze wcale to nie wina turbiny, chociaż solar na gg przyznał sie że czasem musi gasić silnik i po odpaleniu jest normalnie :gwizdanie: czym to może być spowodowane?
_Solar_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 miałem tak ze 2-3 razy ze musiałem restart strzelic
slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 miałem tak ze 2-3 razy ze musiałem restart strzelic czym to się objawia, że odłącza turbinę? dlaczego się tak dzieje?
Michał Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 czym to może być spowodowane? ło chłopie, milion powodów np zapieczone kierowniczki, problem z N75, uwalona instalacja podciśnienia... itd Solar rób komplet logów i niech fachowcy ocenią
_Solar_ Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 I jeszcze jeden drazniacy mnie temat.Jesli załoze turbo AWX i bez strojenia to czy bedzie tak ze moze zasyfic sie turbo
Rekomendowane odpowiedzi