puertoss Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 tylko tył[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 17:16_________________________________________________a co do trzeciego i ostatniego DOPE mam już materiały będzie lanie... może nawet dziś
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 a co do trzeciego i ostatniego DOPE mam już materiały będzie lanie... może nawet dziś jak ostatniego? ;( no wiesz co...
_Solar_ Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Pany jaki kolór bedzie odpowiedni do mego nadwozia
rafalekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 R Ó Ż O W Y Ale to bardziej do Twojej osobowości niż do nadwozia
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 R Ó Ż O W Y Ale to bardziej do Twojej osobowości niż do nadwozia Padłem :polew: a może oranzyk [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 21:27_________________________________________________dzis nowy gadzecik zamontowany róznica przed a po
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 pochwal sie jaki gadzecik dolna rozpórka :gwizdanie: nie widać? :>
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 pochwal sie jaki gadzecik dolna rozpórka :gwizdanie: nie widać? :> Si dolna rozpórka nie widac moze ale efekty sa odczuwalne
Vandit Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 solar kiera dziś doszła wszystko ok i powiedz mi jaka jest różnica z rozpórką a bez?
Michał Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Si dolna rozpórka nie widac moze ale efekty sa odczuwalne serio aż taka różnica?
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 znacznie sztywniejsze auto stało sie jak juz wyjechałem pare metrów z warsztatu lepiej wybiera doły teraz czuje jak bym jezdził na 1BA [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 18:32_________________________________________________ Właśnie, pochwal się czym sie tu jeszcze chwalic :gwizdanie:
paput Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa , podobnie jak ja miałem zapieczoną dmuchawkę
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa , podobnie jak ja miałem zapieczoną dmuchawkę ale niedługo to juz pewnie sie skończy z Adamamem juz bajere nawinelismy i kto wie co sie moze zdarzyć za miesiąc no nie armistead
paput Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Przeładowanie w hooj :gwizdanie: podczas logów złapałeś notlaufa , podobnie jak ja miałem zapieczoną dmuchawkę ale niedługo to juz pewnie sie skończy z Adamamem juz bajere nawinelismy i kto wie co sie moze zdarzyć za miesiąc no nie armistead brd
_Solar_ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 paput przyjdzie czas to wszytko bedziesz wiedział na razie czekam na pare tel. Po 10 mysle ze juz wszystko sie wyjasni i bede wiedział na czym stoje
Rekomendowane odpowiedzi