Furio Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Witam. Mam pytanie. Od jakiegoś czasu czuję jakby "chrobotanie" lekkie stukanie wyczuwalne stopami na pedałach i na podłodze pod pedałami.Nie jest one związane z jakimis wielkimi nierównościami nawierzchni, chociaż na idealnie płaskiej drodze i przy duzych prędkościach tego nie czuć. Najbardziej przy powolnej jeżdzie, prawie toczeniu się.Wiecie drodzy koledzy i koleżanki co to może być? pozdrawiam
schiller Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 na wszystkich pedałach? a autko ci wibruje?
areckid Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Stawiam na poduszki pod silnikiem, ewentualnie skrzynia biegow.
Gość Lolek Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Moim zdaniem to konczace sie sprzeglo.
Furio Opublikowano 23 Października 2007 Autor Opublikowano 23 Października 2007 To jest takie uczucie jakby coś pod podłogą w okolicach pedałow się ..walało, stukało, chrobotało dosyc delikatnie. Autem nie trzęsie, jeśli juz to bardzo delikatnie czasami na postoju ale jest to prawie niewyczuwalne. Sprzęgło bierze dość wysoko ale dobrze i raczej nie w tym problem. Bardziej wydaje mi się, ze to jakiaś część zawiechy ale moze się mylę. Wrażenie jest takie jakby cos było luźne. nie wiem co to moze być
areckid Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Moze powinienes posprawdzac gumy pod sprezynami, amortyzatorami. Jezeli gdzies sa uszkodzone to moze ocierac metal o metal i stad takie dzwieki. Przy wyzszych predkosciach mozesz tego nie slyszec, poza tym i obroty silnika sa wyzsze.
Rekomendowane odpowiedzi