orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Mam pytanie dotyczace modulu telefonu !! czy to skrzynka pod siedzeniem pasazera pionowo zamontowana w podloge???
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 chodzi o pewnie bluetooth orginalnie jest zamontowany w czarnej skrzynce przed fotelem pasazera
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 wlasnie o to m chodzi i nastepne pytanie brzmi !! czy mozliwe jest zeby ktos przelaczyl Bluetooth od RNS-N pod zestaw glosnomowiacy ?? bo mam zamontowany zestaw BURY ktory tez nie dziala bo niemam adaptera :/ jesli tak to jak to przelaczyc zeby telefon dzialal przez RNS-N??
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak masz ori zestaw Bluetooth to chyba powinien być podłączony pod RNS-E bo chyba chodzi ci o tą navi? Pod fotelem masz tą czarną puszkę i jest w niej Bluetooth?
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 wiec piszesz dosc skomplikowanie jak dla mnie ) chodzi mi o to zeby telefon dzialal pod RNS ale nie dziala wyskakuje napis ze telefon nie jest zainstalowany i nic sie nie da zrobic . Pod fotelem mam czarna skrzynke z jakimis kablami ale ja niemam pojecia co to jest jak to dziala a napewno nie wiem czy tam jest bluetooth. Moze mi powiesz jak to sprawdzic czy on tam jest ??
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 wlacz u siebie w tel. bluetooth i poszukaj urzadzen jak znajdzie od AUDI po powiaz
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 telefon nic nie znajduje
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 telefon nic nie znajduje a zaplon wlaczyles najlepiej daj fotke tej skrzynki to obczaimy co i jak
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Sprawdzić można programem VCDS albo fizycznie odkręcić fotel i otworzyć puszkę i sprawdzić co w niej jest. Będzie pisało na module Bluetooth, jeśli to masz to będziesz musiał podjechać do jakiegoś machera żeby ci to zobaczył czego to nie działa Tu masz temat montażu BT ale pod schowkiem ty powinieneś mieć zamontowane pod fotelem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32362.0
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 wlasnie odkrylem ze skrzynki tam niema ;( ;( sa tylko kable wpiete w plastik ale zaraz pojade na szrot i dowiem sie ile beda za to chcieli a skoro nowe w PL kosztuje 600 to mysle ze za jakies 40-50 funa kupie urzywany
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Za 500 zł mogę ci sprzedać wersje FULL z anteną i mikrofonem i puszką a nowy kosztuje pewnie koło 2 tys
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 jade na szrot jak wroce to sie odezwe ! a jak cos wyslesz to do UK ??
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mogę wysłać ale przesyłka nie wiem ile będzie kosztować A skąd dokładnie jesteś bo mam siostrę w UK i kumpla może gdzieś nie daleko mieszkasz
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Baba na szrocie nic niewie trzeba czekac na wlasciciela:/ a ja mieszkam w Chestre[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 12:18_________________________________________________Chester mialo byc
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to daleko więc tylko pewnie wysyłka może będziesz w pl za niedługo :gwizdanie:
orzeszek75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 mam plan wizyty na swieta Wielkanocne [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 12:59_________________________________________________podczas tej wizyty chce zamontowac ten modul i zmienic kierownice na wielofunkcyjna narazie bo niewiem co mi do glowy przyjdzie przez te kilka miesiecy :/ jak wiemy w takim aucie mozna duzo pozmieniac:)
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to kilka miesiecy jeszcze zostalo zanim bedziesz w pl. Piszesz że będziesz montował w pl to może nie ma sensu wysyłać do UK tylko do jakiejś rodzinki w PL To jak będziesz chętny na tego BT to pisz na pw
Rekomendowane odpowiedzi