hideen22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam:)Po wyjęciu licznika i ponownym go podłaczeniu przestał działać nie ma sygnału przy obrotomierzu, predkościomierzu,czujniku paliwa ,cisnieniu oleju,ładowaniu akumulatora no i fisie.Nie łączy sie z VAG-iem. Jest podświetlenie i wyświetlają sie kilometry i data ale tylko się wyświetlają,pali sie lewy kierunek i piszczy sygnał od świateł.Po za tym wszystko działa kierunki swiatła itd.wszystko odpala bez problemu...czy chodzi tu o adaptacje czy mogłem coś uszkodzić jak rozbierałem licznik ale nie sądze bo robiłem to ostrożnie bardzo...ma ktos jakis pomysł na problem....bo nieda się jeździć.....
Nosfer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Nie da się tego czytać. Popraw przy okazji błędy i nazwę tematu..
nobile Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Sam sie nie popsuł.. Po co go wyjmowałeś? Podświetlanie zmieniałeś?
hideen22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Nie nie chciałem zobaczyć czy jakiś syf nie dostał sie pod monitorek od fisa i tylko tyle a tu bach , jutro jade do speca od liczników ciekawe co powie a późiej do elektronika ciekawe na ile mnie naciągną....
Rekomendowane odpowiedzi