soltmen Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam, niestety moją B5 po lifcie spotkał ostatnio slupek (pierwszy dzien sniegu, letnie opony, a do domu z trasy trzeba bylo wrocic...). moje pytanie do Was - jak ma sie sprawa z zamiennikami przednich blotnikow dostepnymi na allegro za 100-150zl? czy warto isc w cos takiego, czy lepiej troche dolozyc i poszukac uzywanego oryginalu? chcialbym zrobic to jak najnizszym kosztem, ale jesli ma byc lipa i rdza po roku, to wole wydac wiecej pieniazkow, ale zeby bylo to zrobione porzadnie. czy ktos z Forumowiczow zechcialby pomoc i wypowiedziec sie w temacie? z gory dzieki, pozdrawiam
ALBINEK Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Zdecydowanie oryginał , zamiennik nie dosyć że słaba jakość to jeszcze może nie pasować do lampy.
Vandit Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 popieram zdanie kolegów, kumpel kupił do astry i pow ze więcej takiego czegoś nie kupi
medik Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Tylko oryginał. Zamienniki są dużo gorzej wykonane, trudniej spasować.
soltmen Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 bardzo dziękuję za odpowiedzi, już miałem ochote kupować w takim razie szukam ładnego oryginału pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi