ikstece Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Czesc, mam urwanie glowy z moim audi B6AWX96KW... padl mi 3-ci wtrysk - pekl w polowie nie dziwie sie bo mam 320 tysiecy na zegarze, wymienilem z kumplami i chodzilo 3 miesiace bez problemu, znow wymienilismy ale nie dzialalo, auto pojechalo do mechanikow - oni oddali je do tzw. specjalistow diesel/bosh. Auto dostalo nowy wtrysk i wiazke - nie dziala zamienione zostaly wtryski pomiedzy soba - ciagle blad na 3cim, pojechalo do elektryka - sprawdzil przewody komputer - mowi ze wszystko gra. Nie wiem juz co mam robic, moze mial ktos kiedys podobny problem...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja bym jednak podpiął miernik do wiązki trzeciego wtryskiwacza i sprawdził, czy naprawdę jest tam podawane napięcie. Jeśli nie, a sam mówisz, że wiązka wymieniona, to komputer pod lupę, bo tam musi siedzieć przyczyna.
ikstece Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 dostalem info, ze moze to byc spowodowane zuzieciem walu - czy to moze byc prawda???
michcio1985 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 wału może nie,bardziej wałka rozrządu sprawdz najpierw elektronike w aucie.
ikstece Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 no - o rozrzadu wlasnie mi chodzilo - ale elektryka bedzie sprawdzona raz jeszcze
dziadek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wtryskiwacz ma się rozumieć a dokładniej pompowtryskiwacz
ikstece Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 wlasciwie to nie mam pojecia czy zalozyli inny - niby specjalisci to powinni wiedziec co robia, chociaz... ale byly przekladane wtryski i i tak wskazywalo na trzeci.... wiec to nie mechaniczna usterka raczej jest
Rekomendowane odpowiedzi