Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Maty podgrzewanych foteli. I ich wiązka. Jak to zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie podpowiedzcie jeszcze jedną rzecz tzn. instalacja od granych siedzeń (i elektryki) położona z grzanych d*p (masa gruba podpięta pod śrubkę przy podnóżku, cienka masa od podświetlenia też, czarno-czerwony podpiąłem od jednej z kostek licznika, szaro-niebieski przycisk obok) został mi jeden przewód czerwono-biały, który powinien lecieć pod bezpiecznik nr 44, którego w skrzynce z bezpiecznikami nie mam, żeby go dołożyć muszę włożyć bezpiecznik 30A i teraz do niego będzie leciał ten czerwono-biały i .... ? za bardzo nie rozumiem jak to odczytać z tego schematu :embarrassed:

załóż na niego bezpiecznik 30Amperowy, i do stałego plusa :good:

Opublikowano

a stały plus pamiętasz jaki jest kolor przewodu ?

Opublikowano
  • Autor

a stały plus pamiętasz jaki jest kolor przewodu ?

ja nie mam ori wiązki, także nie pomogę :confused4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam podepne sie do tematu bo mam pytanko związane z ori instalacja. jak juz od foteli idzie do bezpieczników tam przez bezpiecznik 30A potem tam juz gdzie mam przekaźniki do sterowania to z izolacji wychodzą dwa cienkie kabelki tuz przed pierwszym przekaźnikiem i sa koloru czarno/brązowego lub takiego ciemno czerwonego ciężko odróżnić i nie mogę zlokalizować miejsca gdzie je podpiąć na schemacie pisze fuse s 5A w którym dokładnie miejscu?

Opublikowano

szaro niebieski pin 1 - podswietlenie, skrec je razem i podeppnij pod jakis przycisk obok tez pod szaro niebieski

czarno czerwony pin 5 - (+) po przekreceniu stacyjki

Opublikowano

czyli musi być + po przekręceniu stacyjki to przy radiu będzie git?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ten + po kluczyku można wziąć z radia? sądząc po grubości kabla straszny prąd tym nie idzie.

Ta biała kostka która łączy wiązkę to gdzie ma być za tym plastikiem przy lewej nodze kierowcy?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

hej,

sluchajcie mam ori podgrzewane fotele. od strony pasazera dziala, od kierowcy nie. potencjometr napewno jest sprawny po przekladalem ten od sterownia fotelem kierowcy do pasazera i dziala.

jak sprawdzic czy w ogole dochodzi prad do kostki pod fotelem. jest to 6-cio pinowa kostka to wiem. ale chyba z tej kostki idzie prad najpierw do czujnika temperatury, od czego zaczac. mam schemat ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac. :(

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

panowie mam pytanie kupiłem kubły grzane z lędzwiami el. mam tylko kostki czy moze mi ktos wytłumaczyc jakie kabelki i gdzie mam połączyc do auta.

lędzwie to plus (po stacyjce) i minus (do budy) a grzane fotele ? mam klimatronic po 2 lifcie . Jak to ogarnąć ?

Opublikowano

musisz miec klimatronik z grzanymi d*pami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

klimatronic juz dawno mam :) chodzi mi tylko o kablomanie poniewasz kostki mam ze skody ;/ale odziwo pasują ale kolory jakies dziwne chodzi mi o to ile i jakie kable i gdzie mam podłączyc do auta tylko plus po stacyjce i minus ? tymi tylko ?

---------- Post dopisany 09-01-2013 at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany 29-12-2012 at 23:00 ----------

witam

moze ktoś mi napisac jak w orginele idą wiązki grzanych foteli i lędzwi? biała kostka idzie w lewym słupku ? czy zasilanie jest pociągnięte pod kierownicą czy podłogą?