Sqizzy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 wiatrowka i starzal w d..e, jak tylko zblizy sie do auta Bardzo humanitarny sposób :decayed: Musisz kotka złapać pogłaskać powiedzieć mu żeby nie chodził Ci po samochodzie... ... a wypuszczając go zapier*ol mu kopa Jak nie pomoże to zrób to co napisał deva
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 humanitarne to nie jest ale bardzo skuteczne, sprawdzalem wielokrotnie. Kocury zrobily sobie sralnik z mojego ogrodka, scisle mowiac to w marchewkach. Po strzale kocury wylatywaly 2m w gore i tak spierd...aly ze o malo nie zabijaly sie o brame.
GILI Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Właziły mi kiedyś koty pod maskę, jednego pasek na alternatorze oskalpował inny wypadł na trasie,a jednego znalazłem wysuszonego na kolektorze.Trutka na szczury,to będzie dla niego najlepsza śmierć... W T4 poprzedni właściciel zamontował instalację przeciw gryzoniom,ciagnie się po wszystkich ważniejszych przewodach i leci nią co kilka sekund impuls elektryczny,a i tak wlazł pod maskę kot i się upiekł.
Luka3s Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 humanitarne to nie jest ale bardzo skuteczne, sprawdzalem wielokrotnie. Kocury zrobily sobie sralnik z mojego ogrodka, scisle mowiac to w marchewkach. Po strzale kocury wylatywaly 2m w gore i tak spierd...aly ze o malo nie zabijaly sie o brame. a takiego ładnego kiciusia ma pod danymi ............
ROBERT Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Kot to takie stworzenie ... jak dostanie gdzieś nieźle w "sierść" to już tam (nawet w jego wszystkich "7 życiach" ) nie wróci
Rekomendowane odpowiedzi