Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sposób na kota..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradzcie koledzy, mam problem z cholernym kotem ktory paraduje mi po calym aucie zostawiajac pelno zabloconych sladow a niejednokrotnie tez rys.. ustrzelic nie ustrzele bo za miekki jestem ;( ale jezeli macie jakies patenty to slucham. jakies spraye, ultradzwieki - testowaliscie takie rzeczy?

Opublikowano

Waleriany mu daj :kox: będzie jak naćpany ........ :cool1:

Opublikowano

wyczaj gdzie mieszka i też mu wleź w zabłoconych buciorach,albo zrób mu wielka kupę do kuwety,tak żeby nie dał rady zakopać :naughty:

Opublikowano

Kup mu buty, ustaw wycieraczki dookoła samochodu i naucz wycierać :> :decayed: a tak na poważnie to mam taki sam problem jak jestem u rodziny w domu, codziennie rano ścieżka przez środek samochodu jakby bokiem nie było prościej :disgust: Ale zauważyłem jedną rzecz, nie wiem jak ma się ona do tych kotów ale ... moja dziewczyna ma psy a te z kolei mają takie zboczenie że jak tylko przyjadę to zaraz lecą obsikać koła i zderzaki. :kwasny: Po jakimś czasie zauważyłem że nigdy u Niej żaden futrzak nie przechadzał się po samochodzie :naughty: Wiec wybieraj albo psi mocz na kołach i zderzaku albo koci irokez przez środek samochodu :polew:

Opublikowano

kopa mu ... dziad bezwstydny z buciorami włazić.

A tak serio to idź do sklepu zooolooogicznegoo i zapytaj na pewno mają jakieś rozkminy na ten temat.

kumpel który miał kota perskiego właził mu do szafy ( tam mieszkał ) i kłaczyl wszystkie ciuchy, jak szafe zamykał na klucz to drapał i robił rysy więc albo to albo to.

... W końcu przyszedł czas na eksmisje, wywalił kota z domu :kox: a jak wracał to go szczuł psami, potem chyba ktoś go przygarnął w końcu pers to pers :naughty:

Opublikowano

jepany :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: pomoże sto procent Ksiądz tak zrób

wyczaj gdzie mieszka i też mu wleź w zabłoconych buciorach,albo zrób mu wielka kupę do kuwety,tak żeby nie dał rady zakopać :naughty:

Opublikowano

Odstraszacze typu kropelki, spraye raczej kiepsko działają. Ale kiedyś weterynarz mi powiedział że koty nie tolerują zapachu cytrusów. Ja użyłem pomarańczy i cytryn i kocur przestał nawiedzać :>

Opublikowano

Kumpel z pracy miał to samo aż kiedyś przez przypadek przejechał się z kotem pod maską . Podobno jak otworzył maskę i kot wyp.....ł to już go nie widział . :) ale to był przypadek że kot mu wszedł pod maskę.Ale Ty możesz go też dopaść i wywieź :cool1:

Opublikowano

poradzcie koledzy, mam problem z cholernym kotem ktory paraduje mi po calym aucie zostawiajac pelno zabloconych sladow a niejednokrotnie tez rys.. ustrzelic nie ustrzele bo za miekki jestem ;( ale jezeli macie jakies patenty to slucham. jakies spraye, ultradzwieki - testowaliscie takie rzeczy?

nie ma innej metody jak strzelic mu w d.... z wiatrówki

sam jestem temu przeciwny bo uwielbiam te zwierzaki ale jak nic nie skutkuje to nie ma co sie zastanawiac

efekt gwarantowany, kot pamieta gdzie spotkało go "nieszczęście" i juz nigdy ta droga nie chodzi

ale musisz zrobic to po cichu bo Cie zamkna za znecanie sie nad zwierzetami

Opublikowano

nie ma innej metody jak strzelic mu w d.... z wiatrówki

sam jestem temu przeciwny bo uwielbiam te zwierzaki ale jak nic nie skutkuje to nie ma co sie zastanawiac

efekt gwarantowany, kot pamieta gdzie spotkało go "nieszczęście" i juz nigdy ta droga nie chodzi

ale musisz zrobic to po cichu bo Cie zamkna za znecanie sie nad zwierzetami

ale trochę strach jak będzie siedział na samochodzie - nie daj Bóg jak ręka zadrży... :oops:

Opublikowano

Kupowałem preparat w spreju faktycznie jest cytrusowy ale psikać kilka razy dziennie ? Psikałem dwa razy dziennie ale on chyba to tolerował ,zbliża się sylwester kup mu jakieś petardy .Mi jak kiedyś wyleciał wkład z tłumika z jawy ts350 to psa sąsiada znalazłem kilometr od domu[musiałem go szukać] dosłownie zapłakanego i trzęsącego się ze strachu tak się huku wystraszył mówię Ci zrób mu sylwka przed czasem :good:

Opublikowano

Zdobądź odrobinę sierści psa ew. moczy (myślę tu o śniegu z moczem psa / rękawiczki słoiczek ... itd) I pod maskę gdziekolwiek pod szybę, pod zderzak nie ma to różnicy żadne koty i inne dziadostwa nie będą łazic po wozie ;)[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 14:27_________________________________________________ps. miałem ten sam problem w służbowym aucie kocisko mi znosiło pod maskę szczury i myszy później mega śmierdziało sposób powyżej podziałał :)

Opublikowano
  • Autor

dzieki za podpowiedzi, bede testowal :naughty:

Opublikowano

Mam ten sam problem panowie i 2 czarne auta pod domem!!!

Pozniej tylko poodbijane kocie lapy na nawoskowanych czarnulkach :polew: :polew: :polew:

Ostatnio nakrylem kocura na gorącym uczynku i mocno go wystraszylem blizej nieokreslonymi dzwiekami i gwaltownymi ruchami :naughty:

Zobaczymy czy wroci...

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ksiądz musisz wyczekać odpowiedni moment i ...

Get Off My Car

:polew: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

podejrzewam ze skuteczne ale ciekaw jestem jak wyglada lakier po takiej ucieczce :evil:

Opublikowano

podejrzewam ze skuteczne ale ciekaw jestem jak wyglada lakier po takiej ucieczce :evil:

lepiej niż jak by Ci ten kot miał na niej przesiadywać miesiącami

kot sąsiada dostał kopa w dupsko i więcej do auta się nie zbliżył, ok, pewnie ktoś napisze że takich rzeczy się nie robi, a jak Ci człowiek porysuje lakier auta? nic mu nie zrobisz? :gwizdanie:

więc w takich przypadkach darujmy sobie humanitarność

Opublikowano

daj kota do psychoanalityka.....Hugo zna dobrego :sarcastic:

Opublikowano

wiatrowka i starzal w d..e, jak tylko zblizy sie do auta