Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] DYNAVIN - radio 2din z ekranem dotykowym, navi tv i blutkiem - prosze o opnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

od dawna szukam czegos takiego i zastanawiam sie czy w koncu znalazlem ;)

interesowal sie ktos tym sprzecikiem ?

pisze ze niby mozna sterowac z kiery i funkcje wg mnie tez ciekawe, - co sadzicie :mysli:

http://allegro.pl/audi-a4-car-dvd-tv-gps-bluetooth-sd-usb-7-quo-i1350593312.html

jest tez sprzet z podobnymi mozliwosciami pod 1 din

http://allegro.pl/super-nowosc-nawigacja-eonon-g1301-mapa-polski-i1345753610.html

Opublikowano

mysle z ze to lepsza opcja niz rns-e , tylko ciekawe jak sie prezentuje w konsoli a4 b6/b7 :)

pozdrawiam

Opublikowano

już kiedyś o tym pisałem, sprzęt pod względem oferowanych funkcji jest 1 klasa, niestety jakość wykonania i materiały użyte do produkcji są bardzo niskich lotów....

Opublikowano
  • Autor

szukalem na forum czy ktos pisal cos na temat tego sprzetu ale nic nie znalazlem :confused4:

moze rozwiniesz troche mysl ? juz mialem nadzieje ze w koncu sprawie sobie jakis fajny sprzecik :slina:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A tak przy okazji to ile może kosztować RNS-E ?

Gdyby cena była zbliżona to wolałbym chyba zainstalować RNS-E, bo moim zdaniem lepiej komponowałoby się z deską rozdzielczą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tez jestem zainteresowany tym sprzetem poniewarz do tego mozna wgrac automape i inne programy poniewaz jest na windowsie CE czyli jest wiecej mozliwosci niz w rns-e xd[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 09:43_________________________________________________halo czy nikt niema takiego radia zeby rozwinac ten temat ?

Opublikowano
  • Autor

rns ok 1500zl plus montaz - zalezy czy masz radio na 1 czy 2 din

jesli 1 din to sa dwa wyjscia - rezac albo wymienic tunel i kosz - tak czy inaczej troche zabawy

jak widac chyba nikt nie zna tematu, sprzecik wg opisu wymiata rns :wink4:

Opublikowano

no mnie wlasnie rns niepasuje poniewaz niemozna do niego wgrac auto mapy i innych ciekawych programow co sa pod windowsa a tam w tym jest wlasnie windows CE no i cena odpada bo rns ze wszystkimi bajerami to okolo 4 tys zl

Opublikowano

rns ok 1500zl plus montaz - zalezy czy masz radio na 1 czy 2 din

jesli 1 din to sa dwa wyjscia - rezac albo wymienic tunel i kosz - tak czy inaczej troche zabawy

jak widac chyba nikt nie zna tematu, sprzecik wg opisu wymiata rns :wink4:

Dzięki za info :notworthy:

Jak na mój gust to nic nie będzie pasowało do deski rozdzielczej tak dobrze jak RNS-E.

Jeżeli ktoś lubi bawić się w instalowanie dodatkowych programów, to fakt może jednak lepiej niech kupi coś co ma zainstalowanego Windows-a :>

Opublikowano

sluchajcie co myslicie o takim radyjku w a4 b5 ? dynavin wydaje sie byc calkiem calkiem, i kosztuje 2700pln, rns-e wyglada moze bardzej kanciate ale faktycznie zeby miec wszystko na full z nawigacja i tv, to wyjdzie z 4000pln ....

dynavin pasuje wogole do a4 b5 zamiast radia 2din symphony ?

Opublikowano

ten pierwszy kombajn może być ciekawy, tylko nie wiadomo jak z jakością wykonania i dźwięku :wink4:

Opublikowano

ten pierwszy kombajn może być ciekawy, tylko nie wiadomo jak z jakością wykonania i dźwięku :wink4:

Popieram, jakbym miał wybierać spośród tych dwóch to ten pod 2 din wygląda zdecydowanie lepiej :good:

Opublikowano

ciekawe tez czy ramka do b5 by byla do polifta, czy piekne szpary by zdobily wnetrze ... Tak jak przy rns-e

Opublikowano

ciekawe tez czy ramka do b5 by byla do polifta, czy piekne szpary by zdobily wnetrze ... Tak jak przy rns-e

Jak na mój gust to taki sprzęt jest robiony pod konkretny model samochodu, więc powinien pasować idealnie :mysli: