Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noooo :kox: :kox: Zastanawiałem się czy nie walnąć megawata albo Santiago 1200 na magnes, ale to chyba raczej poroniony pomysł by był,

znajomy z serwisu mówi, że walneli na jakiś megamocny magnes santiago 1200 i gościu zayebał gdzies anteną tak, że dach lekko

"wygło" :naughty::decayed:

przyjdzie czas na dziure :decayed:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ta moja megawatt była właśnie na takim sporym magnesie,po czy wylądowała na stały uchwyt,magnes jeszcze gdzieś się wala w garażu

---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ----------

znam przypadek gdzie magnesówka,bodajże Ml-ka trącona spadła na tylną szybę i ją roztrzaskała,stała przy krawędzi i zrobiła robotę

Opublikowano

Santiago 1200 tylko na magnes z trzema łapami.

Jeżeli ma być długa na magnesie to tylko Megawat 4000 - bo się mocno wygina i gruby magnes 16cm, ale tylko Sirio lub Midland da radę

Opublikowano
A teraz za każdym razem jak będziesz otwierał bagażnik, to najpierw będziesz składał antenę?

Czemu nie chcesz dziury, przepraszam, ale to nie fura z kilkaset tysięcy złotych, a masz wtedy problem z głowy, a sprzedasz z anteną i tyle.

Niestety na błotniku też chodzi kierunkowo, ale możesz o niej zapomnieć.

Punkt widzenia zależy od zawartości portfela :wink: No nic, pozostaje chyba po prostu potestować i wybrać dla siebie jakiś kompromis :wink: Najwyżej zostanie magnes na dachu :wink:

Santiago 1200 tylko na magnes z trzema łapami.

Jeżeli ma być długa na magnesie to tylko Megawat 4000 - bo się mocno wygina i gruby magnes 16cm, ale tylko Sirio lub Midland da radę

Masz na myśli MFJ?

Opublikowano

Sokal, nie odbieraj tego w kategorii zawartości portfela, chodzi tylko o to, że dobrze zrobiona dziura i zamontowana w niej antena nie będzie w żadnym wypadku obniżać wartości autka.

Co do podstawy - nie koniecznie MFJ, są jeszcze inni producenci, ale wygląda to tragicznie...

Opublikowano

To, że tak powiem

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

nie ma sie co w tańcu p***olić :decayed:

Sokal!

Rób dziurke mówie Ci, jak coś jest fajna zaślepka do wyciętej dziurki :wink: jak zobaczysz jaka z tym wygoda to sam polubisz

Może kup też ml 145, bo róźnica jest w porównaniu do omegi

Ja bym zrobił tak:

Nie przejmuj sie pasażerami, u mnie jak ktoś mówi w aucie gdy na CB ktoś mówi to automatycznie dostaje po papie :decayed::decayed:

Ostatnio jakoś podczas mrozów jechałem autem i ML145 wydawała bardzo dziwny dźwięk, jak bombowiec, okazało sie że była na niej taka powłoka lodu że antena była gruba jak Helikal :decayed:

Opublikowano

Sirio Turbo w dziurę wkładaj :naughty:

---------- Post dopisany 17-01-2013 at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2013 at 16:42 ----------

NOWE RADIO CB UNIDEN 520 + ANTENA SIRIO ML-145 (2953710069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

3 stówki z anteną:naughty:

Opublikowano

brak foli pod podstawą :wink:

taki szczegół

ale ciekawa aukcja nie powiem :decayed:

Opublikowano

No panowie brać bo prawie za darmo gość oddaje :wink:

Opublikowano

a tego towaru już nie ma:naughty:

Opublikowano

tak tylko pamiętać, że antena używana, bez gumy, bez folii alu i czy oryginalna.

Nie wspomnę już o tym, czy RX w radiu się nie blokuje - była taka seria i jak przestrojone, ale brać zawsze można :)

Opublikowano
a tego towaru już nie ma:naughty:

A dziwisz się? :naughty:

Opublikowano

jedyne co mi się podoba to grucha pod ręka,radia w schowku bym nie zamontował

Opublikowano

sorki za ocenę, ale montaż radia w schowku pasażera to delikatnie mówiąc desperacja prowadząca do samobójstwa

Opublikowano

chyba że zawsze miejsce pasażera jest zajęte przez obsługującego:wink:

Opublikowano

Sorry ale nie ma sensu komentować tego samego w dwóch wątkach.

Powrócę do tematu "siania" przez nowe hondy :wink:

Sokal daj znać jak wyniki Twojego testu :decayed: nawet ostatnio paru osobom to pokazywałem i na różnych zestawach :decayed: A dziś w korku miałem mijanke z accordami i to samo, jestem na jego wysokości szum, omijam cisza :decayed:

Tak sprawdzałem i sprawdzałem, za jedną ostatnio specjalnie pojechałem :naughty: No ale nic, żadnych zakłóceń nie zauważyłem :wink:

Opublikowano

pod magesowki mozna zakupić specjalne podkładki gumowe. Są w całej rozmiarówce.

Opublikowano
tak się powinno montować CB, a nie żaden podłokietnik i pchanie między siedzenia, a do kolegów 520 to chyba najlepsze radio, moj kolega ma w busie elegancko chodzi http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/przykladowy-montaz-cb-a4-b7-zdjecia-prosze-ocene-239822/

Zamontować sobie mogę pod tylną kanapą bo ja używam tego a nie ktoś inny. Montaż indywidualny czyli dopasowany do potrzeb i wygody użytkownika :hi:

Opublikowano
tak się powinno montować CB, a nie żaden podłokietnik i pchanie między siedzenia, a do kolegów 520 to chyba najlepsze radio, moj kolega ma w busie elegancko chodzi http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/przykladowy-montaz-cb-a4-b7-zdjecia-prosze-ocene-239822/

Zamontować sobie mogę pod tylną kanapą bo ja używam tego a nie ktoś inny. Montaż indywidualny czyli dopasowany do potrzeb i wygody użytkownika :hi:

Ja mam zamontowane pod kanapą :decayed: