Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie CB Radio i antena do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak wybierasz między Harrym a Johnnym to wybrał bym Harrego. Dobry zestaw dla małego mobila. Z anteną sirio ML 145/ AS 100/ Omega 27 stworzysz naprawdę fajną parę, i co najważniejsze będziesz na pewno zadowolony. Jak by ci było mało, zawsze możesz poprawić ASC u Artursss :wink:

a czym te w tych aukcjach się różnią:

Harry III - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 168,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak czym się różnią?

Opublikowano
Jak czym się różnią?

no na bank ceną :wink:

a tak poważnie to ktore z tych polecasz??

Opublikowano
Jak czym się różnią?

no na bank ceną :wink:

a tak poważnie to ktore z tych polecasz??

Antenę zostawiasz czy zmieniasz? Najlepiej po kupnie wyślij radio na poprawę ASC :wink:

Opublikowano

A gwarancja po tej poprawie auto sc??

Opublikowano

Kiedyś płaciłem 30 zł, jak teraz kosztuje to nie wiem bo przez dwa lata mogło się coś zmienić :wink:

Opublikowano

pany a jak mnie slychac w glosniku z tuby to znaczy ze kabel gdzies jest przejebany nie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakiś czas temu pytałem was o radio m tech legend 1 :)

jako że nikt z forumowiczów nie miał styczności z tym radiem postanowiłem zaryzykowac i kupić :decayed: a ponieważ może ktoś jest zainteresowany podobnym sprzętem podzielę się moją opinią może komuś się przyda

powiem tak jak za te pieniążki to świetne radio !!

testowałem wcześniej inteka m760 plus i m techa 2 jedynka bije obydwa te radia (przynajmniej w moim samochodzie)

praktycznie zero szumów , czy zakłóceń z silnika :D

zestaw to m tech legend I i antena TTI 80cm na magnesie :)

Opublikowano

jakość wykonania + logo - nie chcesz chyba kupić tej anteny?

Opublikowano

Artur ty jeszcze nie kupiłeś? :facepalm:

Opublikowano
pany a jak mnie slychac w glosniku z tuby to znaczy ze kabel gdzies jest przejebany nie??

Raczej masy nie ma antena i przenosi na głośniki. Może akurat się masa upier..liła, ale nie sądzę, jaka antena (magnes czy na stałę)??

Mówimy o tubie z radia normalnego (FM)??

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ----------

Tak ogólnie to sprawdziłbym najpierw SWR jaki jest jak powyżej 1,5-2 to masa, a raczej jej brak na antenie (przeważnie). Pewnie styk zaśniedział. Rozumiem że wczesniej było OK.

Opublikowano

pytanko jakis czas temu zobaczyłem ze mam przeciętą izolacje delikatnie w kablu od cb anteny(ewidentnie scisnieta klapa) nie działa mi tez mikrofon w cb radiu ale i tak szło do wymiany bo to historia czy przez ten uszkodzony kabel mogło pasc nadawanie w radiu (nikt mnie nie slyszy) czy jak kupie inne radio to bedzie wszystko ok zabezpiecze nadcieta izolacje w kablu anteny?

Opublikowano
pytanko jakis czas temu zobaczyłem ze mam przeciętą izolacje delikatnie w kablu od cb anteny(ewidentnie scisnieta klapa) nie działa mi tez mikrofon w cb radiu ale i tak szło do wymiany bo to historia czy przez ten uszkodzony kabel mogło pasc nadawanie w radiu (nikt mnie nie slyszy) czy jak kupie inne radio to bedzie wszystko ok zabezpiecze nadcieta izolacje w kablu anteny?

Przewód do wymiany, w radiu najprawdopodobniej poszła końcówka mocy :wink: w ogole jaka masz antene i jakie radio? i jakie planujesz kupic?

Opublikowano

czy yosan turbo 3031m+as 100 to dobra opcja na początek?