alvaro Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 rob jak ktoś preferuje sportową jazdę, to 18" na naszych drogach też mu odradzam Oj uwierz mi preferuję ostrą jazdę i moje 18 dają radę i co dziwne zmieniałem już w nich raz opony i nadal są prościutkie (chodziło mi o to że przy zmianie opon koła były wywarzane i bez problemowo są na 0) teraz każdy będzie śmigał na feldze od s4:P może jakiś zakup grupowy zrobimy hehehe a ja niechce takiej kupić bo już kuzyn jeździ na takiej i tak głupio troche Małolat nie marudź byśmy na dwie podobne lale latali
wosiek Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 rob jak ktoś preferuje sportową jazdę, to 18" na naszych drogach też mu odradzam Oj uwierz mi preferuję ostrą jazdę i moje 18 dają radę i co dziwne zmieniałem już w nich raz opony i nadal są prościutkie (chodziło mi o to że przy zmianie opon koła były wywarzane i bez problemowo są na 0) teraz każdy będzie śmigał na feldze od s4:P może jakiś zakup grupowy zrobimy hehehe a ja niechce takiej kupić bo już kuzyn jeździ na takiej i tak głupio troche Małolat nie marudź byśmy na dwie podobne lale latali kiedyś się poświecisz i przełożymy 2 od ciebie i zobacze jak na nich wygląda bo felgi te wyglądają przekozacko u ciebie a jak u mnie będzie podobnie to dlaczego by nie..
pre_pl Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 kuźwa... ale brandzlownia... zamykam
Rekomendowane odpowiedzi