Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Sterownik ABS z allegro do 100zł???? Regeneracja 200zl???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań. Mam uszkodzony sterownik w Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI 150HP AFB z 2000r, chciałbym spytać czy TEN STEROWNIK http://allegro.pl/sterownik-abs-audi-a4-a6-4d0907397-0256108005-i1345098813.html BĘDZIE PASOWAŁ? Pytam ponieważ elektronik powiedział mi 200zł za regeneracja sterownika ABS z tym że ja muszę na własna rękę odkręcić go i wysłać mu ,a później samemu go założyć. Podeślijcie linki z jak najtańszymi sprawnymi sterownikami ABS które będą działać na Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI AFB z 2000r

Opublikowano

Kolego, wg mnie to ten sterownik za 50 zł to szmelc. Do A4, niedaleko Krakowa koleś sprzedawał po150-200zł (co prawda do air bagów )sprawne, i taką właśnie opinie dał, że co tanio to drogo, weź teraz rozbierz 3/4 auta wyciągnij poślij czekaj zapłać zamontuj ponownie i potem okazuje się że znowu nie działa. Osobiście poleciłbym poszukać kogoś kto się tym bezpośrednio zajmuje by zrobił to na poczekaniu, przyjechałbyś z rozebranym wnętrzem on da Ci "nowy" - sprawny - założysz i sprawdzi/sz czy działa czasem potrzebna jest pomoc komputera by się mógł odnaleźć. Ja bym nie kupował na alledrogo

Opublikowano

Mam kilka pytań. Mam uszkodzony sterownik w Audi A6 C5 Avant 2.5 TDI 150HP AFB z 2000r, chciałbym spytać czy TEN STEROWNIK http://allegro.pl/sterownik-abs-audi-a4-a6-4d0907397-0256108005-i1345098813.html BĘDZIE PASOWAŁ?

Ten się nie nadaje.

Opublikowano

To nie moje auto, bo już bym to dawno dał do zregenerowania. Moi rodzice lubią oszczędzać na czym się da. Jednak mama zadecydowała o regeneracji u Pana z Włocławka (olo_gsm) z forum A6 klub Polska.