Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE] Audi A4 ...........REGENERACJA........ODŚWIEŻONY 10.12.2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dobrze jak przekroczy 210koni :decayed: chyba że zrobią "wykres pod klienta" :decayed:

a tu widzę odwieczny wszech znawca tematu. a może ziomek pójdziemy o jakiś zakład bo trochę meczą mnie Twoje posty.

Opublikowano

szczerze? jakbym miał isc w taka moc i takie koszty.

Kierunek NOSB i swap na 2,7 BiT :gwizdanie:

Opublikowano

FMIC koszt ok 1800zł, strojenie 2tys, a gdzie wtryski, turbo, wydech i inne graty. Zapomnij o 5 tys, jak zmieścisz się w 10 tys to Ci pogratuluję. Mimo wszystko życzę powodzenia w modach.

Opublikowano

Jak nic nie wyjdzie koszt 5tys, a gwarancja to co ma na celu??? bo szanujący sie tuner nie daje gwarancji... bo niby na co ewentualnie na komputer ze sie nie spali bo tylko w niego ingeruje

A co do tych 250km :naughty: szacun jak ci sie uda i pojeździsz tym rok :kox:

Według info pod filmikiem z 2,5 (261km) pompa byla zmieniana na jakaś 3-krzywkowa fabryczną vp44(inna od tej co u ciebie siedzi) ale wierzyc w to co pisza na youtubie to tak samo jak w te 250km normalnie jeżdzace w 2,5 :evil:

Wiekszosć wykresów jakie znajdziesz na necie pochodzi z silnika 2,5 starszej generacji R5 140km :tongue4: tamten tak sie dłubie i na 300km

Opublikowano

dobrze jak przekroczy 210koni :decayed: chyba że zrobią "wykres pod klienta" :decayed:

a tu widzę odwieczny wszech znawca tematu. a może ziomek pójdziemy o jakiś zakład bo trochę meczą mnie Twoje posty.

"znawca" bo w takim czymś dłubał mój kolega, teraz jeździ 1,8t bo z 2,5 wydłubał tyle co nic.

Chętnie przyjmę jakiś zakład :) na forum :good:

Opublikowano

najpierw wyłącz capsa, a później proponuj :wink4:

Opublikowano

"znawca" bo w takim czymś dłubał mój kolega, teraz jeździ 1,8t bo z 2,5 wydłubał tyle co nic.

Chętnie przyjmę jakiś zakład :) na forum :good:

Dowiedz sie najpierw jaki masz setup w aucie wsadzony na te 216 kuca ;) Poczytaj co Rogal pisal jakis czas temu ;)

A koledze zycze powodzenia w modach ;) Bede sledzil postepy ;)

Opublikowano

dobrze wiem jaki :wink4:

Po prostu mówię że nie wydłubie się tyle z 2,5 i o jakąś flachę mogę się założyć, miałem tak ambitnego kolegę który chciał wydłubać nie wiem co z 2,5 a skończyło się poniżej 210koni, co go strasznie rozczarowało.

Opublikowano

dorwę go jutro w pracy, zrobię wywiad i się wypowiem :cool1:

Opublikowano

Widzę że straszny cwaniak jestes :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

po prostu nie lobię takich internetowych ujadaczy. Pisza posty które nic do dyskusji nie wnoszą. typu i tak Ci się nie uda albo z tego auta nic się nie wydusi. Po co takie posty pisać? i to parokrotnie. a jak przychodzi to zakładu to już gorzej.[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 09:46_________________________________________________odświeżone

Zgodnie z planem:

oznakowałem lusterka (oba zewnętrzne)

axZ0N4B49gh

i nabyłem i zamontowałem wygłuszenie silnika znajdujące sie pod maską.

Tak było przed:

59suefLOjrL

Taj jest po:

6Mg9VJ3cELj

Zobaczymy czy będą odczuwane, realne zmiany w szybkości łapania temperatury przez silnik. Kupiłem i wlałem Modyfikator Plus do silnika. Okres adaptacji preparatu to 2000km. Zrobiłem już ponad 500km. Zobaczymy czy potwierdzi się treść reklamy specyfiku.

Opublikowano

Dziwne,to wygłuszenie.

Mam oryginalne i silnik ładnie łapie 90stopni.

Osiągi 2.5tdi są wystarczające i trzymaj się tego,lub bezpiecznie podciągnij na ok.200KM samym chipem.

Grubsze dłubanie sobie daruj,bo masz dużą szansę,że zostaniesz z takim certyfikatem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 i pustym portfelem. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dziwne,to wygłuszenie.

Mam oryginalne i silnik ładnie łapie 90stopni.

Czemu dziwne? Co do łapania temp, to mi łapie 90C ale trochę to trwa. Nie mam wielkiego doświadczenia z dislami, może łapią wolniej temperaturę niż benzyniaki? Miałem wcześniej 2.8 v6 w benzynie i łapało szybciej. Może kwestia innego silnika?

Opublikowano

diesle nagrzewają się dłużej nawet jeśli ma świece dogrzewające silnik,tylko z mokrym webasto nagrzewa się szybciej jak benzyniak.

Opublikowano

mam coś takiego w T4.Piec dogrzewający płyn chłodniczy.