Pawloxx90 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, temat niby dużo razy klepany, ale nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Proszę o podanie wszystkich potrzebnych części potrzebnych do montażu klimy. Koszty części + ewentualnie robocizny. Wiem, że dostanę odpowiedzi typu sprzedaj i kup z klimą. Kupiłem okazyjnie swoją perełkę w Niemczech więc nie wybrzydzałem z klimą i nie sprzedam go, jest bezwypadkowy na przeglądzie zero luzów na zawieszeniu więc nie chce kupić grata w Polsce bo ma klimę. Dziękuję za odpowiedzi.
wojtek26 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Latem zakładałem klientowi cała klime manual fakt ze do A80 ale ceny podobne i same graty go kosztowały 800zł do tego koszt montażu. Jezeli chciałbys klimatronik to napewno koszt czesci bedzie wiekszy i napewno wiecej roboty z podłaczaniem elektryki. Najlepiej jest samemu wszystko demontowac z auta i sobie odrazu opisywac co, gdzie i jak.
Pawloxx90 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak najbardziej myślałem o manualu wystarczająco, dzięki kolego za radę. Najlepiej chyba kupić komplet gratów niż bawić sie w kupowanie każdej części oddzielnie?
Rekomendowane odpowiedzi