kamulator Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Posiadam dwa wskaźniki od boost i ciśnienie oleju z serii smoke stepmaster / swiss z opening ceremony a dokladniej takie jak te http://allegro.pl/wskaznik-cisnienia-oleju-smoke-warning-52mm-i1260984304.html i mam takie pytanie czy po zalaczeniu powinny one wydawac jakis dzwięk? czy tylko wkazowka powinna przeleciec przez cala skale? bo po podpieciu wskazowka leci a dzwieku nie ma i nie wiem czy dobrze to podpialem:), na razie jest podpieta sama elektryka bez czujnikow...
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 wskaźnik ciśnienia oleju nie wydaje żadnego dźwięku, natomiast doładowania może wydawać, wszystko zależy jaki masz
moskal Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 mam obydwa i piszczą przy odpaleniu , ale który piszczy to ci nie powiem bo są koło siebie i ciężko wyczuć
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 mam obydwa i piszczą przy odpaleniu , ale który piszczy to ci nie powiem bo są koło siebie i ciężko wyczuć doładowania piszczy masz na nim guzik prawda? tym guzikiem możesz wyłączyć to piszczenie
kamulator Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Już znalazlem odpowiedź na youtube:). Piszczą tylko te z PEAK (przycisk na zegarku) a SM WARNING nie wydaja dzwieku podczas startu. mam obydwa i piszczą przy odpaleniu , ale który piszczy to ci nie powiem bo są koło siebie i ciężko wyczuć doładowania piszczy masz na nim guzik prawda? tym guzikiem możesz wyłączyć to piszczenie Nie mam guzika. Ja mam dokładni ten co w linku do allegro a boost ta sama seria.
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 miałem na myśli guzik na wskaźniku doładowania powinien być jeżeli masz ten z zapamiętywaniem najwyższego doładowania i z warnem
kamulator Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja mam bez przycisku z gory ustalonym warningiem z tego co się orientuje. http://img218.imageshack.us/img218/10/dscf3833r.jpg + takie jak te mam obydwa i piszczą przy odpaleniu , ale który piszczy to ci nie powiem bo są koło siebie i ciężko wyczuć Moskal ty masz te z przyciskiem PEAK dlatego dra morde
Gwerty Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 mam te same wskazniki i po odpalaniu wydaj dzwięk jak idzie wskazówka do konca
Rekomendowane odpowiedzi