Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wujki wiecie jak prawilnie OCT w AFNie zamontowac? na ktore rułki? :mysli:

możesz wsadzić go na rurkę pomiędzy odpowietrzeniem skrzyni korbowej a membraną odmy na pokrywie zaworów a możesz i na tej drugiej... ja u siebie mam teraz tą pierwszą nową drugiej natomiast brak bo na wyjściu z odmy mam ten filterek... widzę to tak że wypuszczę sylikon bądź inny typ węża od pokrywy zaworów do tego OCT zamontowanego gdzieś pod stożkiem a na wyjściu założę filterek :) jutro się pobawie to może cykne jakieś foto bo dziś mi się już nie chce
Opublikowano

wujki wiecie jak prawilnie OCT w AFNie zamontowac? na ktore rułki? :mysli:

możesz wsadzić go na rurkę pomiędzy odpowietrzeniem skrzyni korbowej a membraną odmy na pokrywie zaworów a możesz i na tej drugiej... ja u siebie mam teraz tą pierwszą nową drugiej natomiast brak bo na wyjściu z odmy mam ten filterek... widzę to tak że wypuszczę sylikon bądź inny typ węża od pokrywy zaworów do tego OCT zamontowanego gdzieś pod stożkiem a na wyjściu założę filterek :) jutro się pobawie to może cykne jakieś foto bo dziś mi się już nie chce

no cykaj wujek cykaj bo u siebie musze zrezac od LUBLINA 3 :naughty:
Opublikowano

podaj somes dokładny numer tych odbojów, jeżeli to nie problem ofkorss :cool1:

kupowałeś tylko na tył :mysli:

Opublikowano
  • Autor

trza było sobie w ogóle lublina zamiast a4 kupić :tongue4:

podaj somes dokładny numer tych odbojów, jeżeli to nie problem ofkorss :cool1:

kupowałeś tylko na tył :mysli:

jest stronę wcześniej :wink4:

tak kupowałem tylko na tył bo z tyłem miałem problem z racji szerokości kół gdy skręciłem gwint na maxa w dół a dodatkowo co jakiś czas robię długie trasy załadowany na dobre kilkaset kilo... myślę że teraz będzie beton poza tym to czekam jeszcze na te poliuretanowo kauczukowe wkładki w springi więc hardcore twardościowy myślę że będzie po całości :tongue4: co do przodu to tam jest ładnie bo rant felgi dochodzi do rantu błotnika ale wtedy to już mam miske na ziemi

Opublikowano

nie wiem dlaczego :mysli: ale szukajka wypluwa mi te numery jako zwykłe odboje :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie wiem dlaczego :mysli: ale szukajka wypluwa mi te numery jako zwykłe odboje :mysli:

etka prawdę Ci powie :wink4:
Opublikowano

szczęśliwi jej posiadacze :notworthy: siakiś link mejbi :chytry:

Opublikowano

trza było sobie w ogóle lublina zamiast a4 kupić :tongue4:

no czasami zaluje, a tak naprawde jesli spelnia zadanie to po co pakowac siano jak mozna dac 40pln za nowke, pod maska i tak nie ma show&shine :>

Opublikowano

Ile takie odboje ? I jak z ich długością w porównaniu do tych co miałeś w gwincie i do ori z 1BA ?

Opublikowano
  • Autor

szczęśliwi jej posiadacze :notworthy: siakiś link mejbi :chytry:

link do czego? :mysli:

no czasami zaluje, a tak naprawde jesli spelnia zadanie to po co pakowac siano jak mozna dac 40pln za nowke, pod maska i tak nie ma show&shine :>

niektórzy mają błysk i nawet plakiem truskawkowym popsikane :gwizdanie: :decayed:

Ile takie odboje ? I jak z ich długością w porównaniu do tych co miałeś w gwincie i do ori z 1BA ?

cena to 38E w polsce z tego co patrzałem 136zł jakoś... w porównaniu do tych co mam teraz w gwincie to te obecne są jak gąbka miękie :) nowe twardsze dużo ale o ile krótsze to Ci nie powiem bo ciężko to na oko stwierdzić
Opublikowano

dowland etki np

Opublikowano
  • Autor

odboje założone.. d*pa się mimo gwintu skręconego na maxa w dół nie podniosła.. prędzej coś urwę z dołu niż mi felga dobije do nadkola.. jest bajka :kox:

separator oleju również już siedzi :good:

Opublikowano

separator oleju również już siedzi :good:

foto foto foto

Opublikowano
  • Autor

foto foto foto

foto foto foto.. nie i uj :decayed:

czego chcesz zdjęcie? :tongue4:

Opublikowano

foto foto foto

foto foto foto.. nie i uj :decayed:

czego chcesz zdjęcie? :tongue4:

jak masz te tanki zamontowane wujek

Opublikowano
  • Autor

nie mam fotek bo dopiero dzisiaj to dosztukowałem tam :wink4: jak coś potrzebujesz wiedzieć to uderzaj na gg
Opublikowano

nie mam fotek bo dopiero dzisiaj to dosztukowałem tam :wink4: jak coś potrzebujesz wiedzieć to uderzaj na gg

ee wolalbym foto nie chce mi sie rysowac oczami wyobrazni :)

Opublikowano

Jak ci się udało przykleić tą alcantarę do podsufitki w tych wszystkich miejscach takich wgłębieniach przy lampce i przy osłonach słonecznych?

Opublikowano
  • Autor

Jak ci się udało przykleić tą alcantarę do podsufitki w tych wszystkich miejscach takich wgłębieniach przy lampce i przy osłonach słonecznych?

a co to za problem? :)

trochę tu nic nie pisałem ale to nie znaczy że nic się nie działo... błotniki skończone dzisiaj poszedł na nie podkład :good:

przymierzam się powoli do podwójnego wydechu :)

Opublikowano

Furmanka :good: tylko poka,poka ją :naughty: