Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztuje utrzymanie plomb na swoim miejscu ? :decayed:

Odnośnie wydechu..

13062008718.jpg

13062008719.jpg

13062008720.jpg

13062008721.jpg

13062008722.jpg

13062008723.jpg

13062008724.jpg

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie wydechu..

13062008718.jpg

13062008719.jpg

13062008720.jpg

13062008721.jpg

13062008722.jpg

13062008723.jpg

13062008724.jpg

no i to by nie było głupie :good: jak już skończę błotniki i się będę znów nudził to przerobię temat :)

Ile kosztuje utrzymanie plomb na swoim miejscu ? :decayed:

spytaj mojego dentyste jak przychodzę co chwila z reklamacją :decayed:
Opublikowano

jezdzi na betonie a pózniej w pracy marudzi ze zeby go bola :wallbash:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________a tak pozatym Tomek to aby raz musze Cie pochwalic :wink4: duzo lepiej to teraz wyglada :good:

Opublikowano
  • Autor

jezdzi na betonie a pózniej w pracy marudzi ze zeby go bola :wallbash:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________a tak pozatym Tomek to aby raz musze Cie pochwalic :wink4: duzo lepiej to teraz wyglada :good:

:decayed:

troche pracy i będzie do malowania gotowe :)[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:27_________________________________________________mała aktualka w planach w pierwszym poście... tak w skrócie to raczej na pewno dojdzie wspomniany wyżej podwójny wydech, na dniach pobawić się z usztywnieniem zawiasu, nowymi odbojami i rozpórką, turbo timer, pogrzebie jeszcze ciut w silniku, no i trza było by car audio wreszcie ogarnąć wsadzić jakiś konkretny piecyk bo poprzedni daremny się spalił i zrobić większą zabudowę dla tego głośniczka :)

dsc00308llll.jpg

ale wszystko to jak będzie nieco więcej czasu :good:

aaa i 18tki oraz tylne lampy mają nowych odbiorców, zostały w klubie więc temat zamknięty :wink4:

Opublikowano

SmS jakie odboje kupiłeś ?

Opublikowano
  • Autor

SmS jakie odboje kupiłeś ?

nie kupiłem jeszcze wiem gdzie chyba są w czwartek mam zamiar po nie podjechać.. aktualnie to nie mam żadnych siada za***iście ale i równie za***iście dobija więc trzeba coś z tym zrobić i wsadzić tam coś twardego :)[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 18:27_________________________________________________namierzyłem w etce, iż dostępne były odboje dla zawieszeń sportowych w naszych kochanych B5 :tongue4:

jak by ktoś był zainteresowany to numer części wygląda tak: 8D0512131

chyba w takim razie podjadę do serwisu :)

i byłbym wdzięczny jak by mnie ktoś uświadomił czy stabilizatory z rs4 podchodzą do a4 :hi:

Opublikowano

Bo też szukam jakichś twardych odbojów, a w PL problem z tym jest :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Bo też szukam jakichś twardych odbojów, a w PL problem z tym jest :confused4:

myślę że zrobię tak jak mówiłem bo z tego co widzę to te ori sportowe są krótsze i z innej mieszanki a więc zapewne twardsze no i cena przyjemna więc w tygodniu pochwalę się efektami :good:
Opublikowano
  • Autor

Nad TurboTimerem sie zastanów, szkoda kasy w dieslu na to wydawać, sam chcialem montowac, ale wszedzie pisze ze w dieslu to sluzy raczej jako bajer.. Wystarczy km przed dojazdem do domu nie upalac go juz tak bardzo i starczy . Diesle nie osiagaja takich temperatur jak bezyniaki..

A jak juz bardzo chcesz TT to zastanow sie nad greddy, w konsoli poliftowej pasuje akurat w cup holdera.

cos takiego..

http://cgi.ebay.com/GREDDY-FULL-AUTO-TURBO-TIMER-II-BLACK-SEPARATE-DISPLAY-/200472999845?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ead1f37a5

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 09:31_________________________________________________http://cgi.ebay.com/Trust-Greddy-Turbo-Timer-II-Genuine-Item-Warranty-NEW-/120497355872?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item1c0e33bc60

Wiem Dawid ale tu nie chodzi nawet o temperaturę ale nawet po wskaźniku doładowania widzę ile suszarka potrzebuje żeby zeszło do końca poza tym lepiej niech jest... inna sprawa że mam zamiar założyć taki z cyfrowym wskaźnikiem EGT od razu bo z tym będzie trzeba się kontrolować.. widziałem już wypasiony ale póki co mam ważniejsze wydatki :)

przebadałem dzisiaj trochę podłogę z tyłu.. popatrzyłem na dokładkę... i już wszystko wiem... d*pa będzie jeszcze większy kox :kox:

Opublikowano

Panie jak będziesz wiedział coś o tych odbojach to daj jakiś cynk :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Panie jak będziesz wiedział coś o tych odbojach to daj jakiś cynk :tongue4:

jutro zamawiam w serwisie te sportowe co były dostępne i zobaczymy jak to będzie grać :good: myślę że w środę zamontuje razem z rozpórką
Opublikowano

SoMeS jakby skonczyly Ci sie pomysly na nowe mody to mam cos dla Ciebie :kox::polew: :polew: :polew:

http://link.marktplaats.nl/416205726

Opublikowano

SoMeS jakby skonczyly Ci sie pomysly na nowe mody to mam cos dla Ciebie :kox::polew: :polew: :polew:

http://link.marktplaats.nl/416205726

tak sie prezentuja na B5 :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:facepalm:
Opublikowano
  • Autor

właśnie odebrałem nowe gadżety :naughty:

ori sportowe odboje.. purki.. nie porównywalnie twardsze od tych co mam teraz :kox:

dsc02762a.jpg

no i pokusiłem się o kolejny bajer pod maskę tak co by się z tego mini stożka nie sączyło... :) myślę że podepnę go za pokrywą zaworów w okolicach filtra powietrza :mysli:

dsc02764i.jpg

Opublikowano

ta ale jak ja kupiłem oiltank od adamoo to się besita pytała po co, że tak żyga olejem?? :gwizdanie: :polew: :polew:

tyś to jest urwis

ile ma wysokości ten oil??

Opublikowano
  • Autor

ta ale jak ja kupiłem oiltank od adamoo to się besita pytała po co, że tak żyga olejem?? :gwizdanie: :polew: :polew:

tyś to jest urwis

ile ma wysokości ten oil??

a bo ja już tak mam :tongue4: wysokości ma na moje oko jakieś 20cm :good:
Opublikowano

wielkie bydle ja nie mam zbyt tego swojego pierdla gdzie założyć

Opublikowano
  • Autor

spora pucha spora... ale mam sporo luzu pod stożkiem to tam pewnie pójdzie :)
Opublikowano

wujki wiecie jak prawilnie OCT w AFNie zamontowac? na ktore rułki? :mysli: