Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moskal mam neta bez ograniczeń więc luz,a skąd takie giery sciągać najlepi ?

poszło PW

:good:

Jak już tak pomagacie to zapodajcie jakiś top 10 gier na PS2 co bym jakiejś lipy nie kupował

wiem, że

1.GT4

i co jeszcze z wojennych, bijatyki ( chyba Tekken ale nie wiem jaki nr :facepalm: )

:yeah:

MGS1/2/3/ :good:

Opublikowano

moskal mam neta bez ograniczeń więc luz,a skąd takie giery sciągać najlepi ?

poszło PW

:good:

Jak już tak pomagacie to zapodajcie jakiś top 10 gier na PS2 co bym jakiejś lipy nie kupował

wiem, że

1.GT4

i co jeszcze z wojennych, bijatyki ( chyba Tekken ale nie wiem jaki nr :facepalm: )

:yeah:

MGS1/2/3/ :good:

rozumiem, że to skrót od czegoś :decayed:

Opublikowano

Metal Gear Solid 1 /2 /3

była 3 na PS2? :blink:
Opublikowano

Metal Gear Solid 1 /2 /3

była 3 na PS2? :blink:

ofkoz :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

a ja myślę, że to tak jak zagazowanie benzynki. to ch.j przepłacać jak można tani :wink4:

głupoty wypisujecie :decayed:

lpg to powiedzmy alternatywne paliwo,do którego są legalne stacje

a piraty to okradanie producenta i twórcę gry :gwizdanie:

chciałbyś żeby kto Cię okradał w ten sposób :mysli:

ja bym nie chciał

nie rozumiem pytania :) zamierzasz jechac na piratach to nic nie będziesz kupował przecież :polew:

chcesz jeszcze przyoszczedzić :decayed:

Opublikowano

przerabiaj PS2 albo kup przerobiona, niepotrzenie blokujesz konsole w oryginalnej wersji softwearowej, po rpzerobce masz mase mozliwosci mozesz ogladac filmy w roznych romatach np divx, avi, uzywac do tego przenosnych dyskow usb lub pendriveow. polecam piracka bandere :kox:

Opublikowano

a ja myślę, że to tak jak zagazowanie benzynki. to ch.j przepłacać jak można tani :wink4:

głupoty wypisujecie :decayed:

lpg to powiedzmy alternatywne paliwo,do którego są legalne stacje

a piraty to okradanie producenta i twórcę gry :gwizdanie:

chciałbyś żeby kto Cię okradał w ten sposób :mysli:

ja bym nie chciał

nie rozumiem pytania :) zamierzasz jechac na piratach to nic nie będziesz kupował przecież :polew:

chcesz jeszcze przyoszczedzić :decayed:

a Ty co producent gier jesteś, że Cie to boli :lol1: lepiej napisałbyś jaką grę warto mieć, a nie czy przerabiać czy nie bo o to nie pytałem :tongue4:

Opublikowano

do mnie właśnie przyszło popołudniu PS2 ale jeszcze nie odpalałem. Mam pytanie, czy po przeróbce da radę grać w nowe gry typu: nfs hot pursuit? :decayed:

Gość -makaveli-
Opublikowano

z tego co wiem to NFS Hot Pursuit nie wyszło na PS2 :cool1:

Opublikowano

z tego co wiem to NFS Hot Pursuit nie wyszło na PS2 :cool1:

no właśnie nie, dlatego pytam czy byłaby jakaś możliwość grania w to na ps2 :tongue4: ale chyba jednak nie..

Opublikowano

pany powiedzcie mi....kupiłem kartę pamięci 64 mega - nie ori i jak chcę zagrać i zapisać to wyskakuje, że karta pamięci jest corrupted (uszkodzona), czy to wina tego, że karta nie jest ori ?

Opublikowano

pany powiedzcie mi....kupiłem kartę pamięci 64 mega - nie ori i jak chcę zagrać i zapisać to wyskakuje, że karta pamięci jest corrupted (uszkodzona), czy to wina tego, że karta nie jest ori ?

mozliwe

Gość -makaveli-
Opublikowano

to tak jakbyś wypaloną płyte z divx wsadził do sprzętu który odbiera tylko orginały :cool1:
Opublikowano

Jak mówię, że TYLKO ORI to TYLKO ORI! :decayed:
Opublikowano

no to luz chciałem przyżydzić :kox: na maxa ale kupię Ori :decayed:

Opublikowano

Panowie przerobienie ps2 to duża filozofia?

Opublikowano

no to luz chciałem przyżydzić :kox: na maxa ale kupię Ori :decayed:

poczekaj do poniedziałku , pojade do pracy i coś mi sie wydaje ze mam ori karte do ps2 to ci wysle bo mi i tak niepotrzebna :wink4:

Panowie przerobienie ps2 to duża filozofia?

nie , wkładasz 3 blaszki i płyte do czytnika :wink4:

Opublikowano

to może się tym zajmę jak mnie najdzie chęć :naughty:

będzie wtedy czytań np nagrywane płyty z filmem z kompa?

Opublikowano

będzie wtedy czytań np nagrywane płyty z filmem z kompa?

podobno tak ale nigdy nie sprawdzałem