juropek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Takie pytanko było grane , ale nic konkretnego się nie dowiedziałem, więc, czy to normalne że, już od zimnego silnika po dodaniu gazu włącza się wiatrak chłodnicy jak schodzi z obrotów to sie wyłącza.
kapete Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Słabo szukałeś. Wentylator na sprzęgle wiskotycznym (ten od strony kierowcy) startuje razem z silnikiem z nim przyspiesza i zwalnia, zatrzymywać się nie powinien. Ten drugi jest uruchamiany przec czujnik temperatury, lub przez włączenie klimy.
juropek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzięki bardzo za pomoc, może źle wpisywałem w szukaj, bo sama klima mi wyskakiwała i sprzedaż
voytek80 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 ten drugi wspomaga klimatyzację zwłaszcza w gorące dni
kapete Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tak jest, ale startuje w momencie gdy wyłączysz econ. Gdy się dogrzeje włącza drugi bieg.
Rekomendowane odpowiedzi