biedrona006 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 witam mój problem polega na tym ze w moim avancie tylne lewe drzwi można otworzyć z zewnątrz ale od środka sie nie da i nie wiem dlaczego zauważyłem to dopiero po kupnie autka. Widziałem ze pod zamkiem jest takie cos do przełączania ale to i tak nic nie daje drzwi od środka nie da sie otworzyć czy spadło jakieś cięgło czy cos nie mam pojęcia.
Iron Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 trzeba rozebrac boczek i zobaczyc, nic skompikowanego
andy_sky Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 trzeba rozebrac boczek i zobaczyc, nic skompikowanego po co rozbierać masz pewnie włączoną blokadę rodzicielską aby dzieciaki z auta nie wypełzły wystarczy odblokować przy zamku jest taki pstryczek i pisze tam chyba lock
biedrona006 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wlasnie to nic nie daje bo ruszalem tym i nic dalej tak samo wiec wina jest napewno w srodku tylko gdzie
andy_sky Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 może cięgno spadło z klamki rozbierz boczek to zobaczysz
Vandit Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 cięgło z klamki spadło, miałem to samo, zdejmij boczek i go załóż
Rekomendowane odpowiedzi