danio1987 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam mam uszkodzony czujnik biegu wstecznego i potrzebuje wszystkich informacji o ilosci rodzaji typów itd. posiadam skrzynię 6-cio biegowa
danio1987 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dzięki bardzo za informacje
Krakulec Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Witam! I jak sytuacja z czujnikiem ??? Bo ja też nie mam wstecznego . Ale wcześniej miałem A3 i tam też nie było wstecznego ale dlatego bo kabel się nadłamał. A w mojej a4 teraz nie patrzyłem czy czujnik czy kabel .
mgas Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Czujniki w B6 padaja sporadycznie - zamieniki ok 40pln, ori 60, polecam oczywiscie ori
Krakulec Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Padnięty był czujnik wstecznego ( włącznik ) ten co jest wkręcony w skrzynie biegów 60 zł ori .
sikszak Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 w której części skrzyni biegów jest ten czujnik. Nie mam kanału ale uniosłem auto ściągnąłem osłony skrzyni i sinika i wsunąłem się pod auto. Niestety nie wiem gdzie szukać. Jak stoje przodem do auta to z lewej czy prawej strony? gdzieś przy półosiach? na dole skrzyni czy na górze? Proszę o odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi