Lysycycki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czy ktos kiedys probowal dolac cos do plynu do spryskiwacza zeby pomoc mu usuwac tluszcz z przedniej szyby? Myslalem zeby dolac troche plynu do mycia naczyn lub mydla w plynie. Myslicie ze to mogloby dac rade?
rav Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam Lepiej kupić pożądany płyn do spryskiwaczy niż eksperymentować z płynem do mycia naczyń _______________ Pozdrawiam Rafał
Lysycycki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 yhy...plyn nie plyn a tluscioch pozostaje na szybie tak czy siak
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 No to najpierw umyj szybę dokładnie ręcznie, potem wycieraczki zrobią swoje
andrew5667 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 wytrzyj szybe i wycierczke spirytusem lub jakims rozpuszczalnikem to powinno pomoc
andy_sky Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 płyn do mycia naczyń tak ci się spieni, że będzie ci piana tryskać poniżej szyby
SKIBA29 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 płyn do mycia naczyń tak ci się spieni, że będzie ci piana tryskać poniżej szyby wytrzyj szybę i wycieraczkę spirytusem lub jakimś rozpuszczalnikem to powinno pomoc Ja tak zrobiłem płynem i nic nie pomogło. Użyj spirytusu - powinno to coś pomóc.
Lysycycki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 dzieki za rady chlopaki o pianie nie pomyslalem, faktycznie lipa.
songo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja proponuję tylko i wyłącznie płyny renomowanych marek a nie jakies gówno które rzeczywiscie ino mazia po szybie i nic więcej a na dodatek śmierdzi jak cygance z tobołka lub wali jakimś spyrolem.ja kupuje oryginalne płyny orlenowskie i jestem bardzo zadowolony-dobrze usuwają tłuste plamy i na dodatek ładnie pachną.polecam
Rekomendowane odpowiedzi