Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż lusterka wewnetrznego fotochrom do zwykłego uchwytu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fahur

a czy podłączałeś lusterko w instalację przy lampce podsufitki,czy gdzieś indziej?

:hi:

Opublikowano

Nic nie musisz dokupywac, ze starego lusterka odcinasz kawalek, przykrecasz do nowego i mocujesz... Nice & easy...

A czy z zewnątrz wygląda to jakoś estetycznie? Bo osłona mocowania jest chyba inna w B7 niż B6?

Opublikowano

troche kreatywnosci i wyglada bardzo dobrze

ja przykleilem cieniutki czarny filc do uchwytu a znajomy wyciol szablon i zamalowal farba do szyb :hi:

Opublikowano

A gdzie to podłączyłeś, że współpracuje razem ze wstecznym??

Opublikowano

A gdzie to podłączyłeś, że współpracuje razem ze wstecznym??

tu znajdziesz cala rozpiske dla B6 i B7 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0

np. dla B6:

pin 3 = rozłączenie fotochromu po wybraniu biegu wstecznego (z MCE, kostka 32-pin/30 – w drodze do MCE kabel przechodzi przez pomarańczowy 17-pinowy konektor – pin 9 – w lewym dolnym słupku A) [niebiesko/czerwony]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaję mi się że obudowa uchwytu jest jakaś duża, tak jakby miała czujnik deszczu, natomiast sam uchwyt do szyby rzeczywiście taki jak ja mam w B6 https://picasaweb.google.com/112996710837203671527/Misc#5682563188960632290 przy czym ja nie mam wyłącznika.

Opublikowano

:hi: Dzięki Panowie

Poprosiłem o numery. Jak tylko będę je miał to wam podam i wtedy podejmę decyzję które najlepiej kupić. Chodzić mi o takie lusterko aby było jak najmniej rezania przy uchwycie. Trochę się obawiam tego co napisał kolega "ruks" i nie chcę kupić nieodpowiedniego lusterka i bawić się w zwroty części.

Pozdrawima

Opublikowano

Na 100% jest to lusterko z B7 - z B6 mam przed nosem i porownalem - inne uchwyty

A tak poza tematem to moje ciagle na sprzedaz :naughty: czarne fotochrom B6 komletne - no S-line pelna geba nie chce byc inaczej :tongue4:

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=1974289926 nr lusterka 4F0857511E tamtego jeszcze nie mam.

Rpalka - wysłałem wiadomość na PW

Opublikowano
Opublikowano

no właśnie po co klepnąłeś zbędnego posta. Po co tyle nerwów. Wesołych Świąt miły Panie. :hi:

Opublikowano

Lustereczko zamontowane, polecam lusterko z końcówką F z kompasem. Bardzo fajnie działa i wygląda też extra

Pozdrawiam

Opublikowano

Lustereczko zamontowane, polecam lusterko z końcówką F z kompasem. Bardzo fajnie działa i wygląda też extra

Pozdrawiam

co daje ten kompas?

Opublikowano

Przede wszystkim fajnie wygląda.

Wskazuje kierunej jazdy. Wyświetla N-północ, NE-północny-wschód, E-wschód, SE-południowy-wschód, S-południe, SW-południowy-zachód, W-zachód i NW-północny-zachód.

Kompas jest czuły i szybko reaguje na zmianę kierunku jazdy.

Pozdro.

Opublikowano

Przede wszystkim fajnie wygląda.

Wskazuje kierunej jazdy. Wyświetla N-północ, NE-północny-wschód, E-wschód, SE-południowy-wschód, S-południe, SW-południowy-zachód, W-zachód i NW-północny-zachód.

Kompas jest czuły i szybko reaguje na zmianę kierunku jazdy.

Pozdro.

A gdzie to jest wyświetlane?

Opublikowano

Na szkle lusterka, w prawym górnym rogu

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Może ktoś podać numer tej zaślepki maskującej kabelki biegnące do lusterka? Widoczna tutaj http://upsilon.star.net.pl/~czaki/foto/P1010116.JPG między lusterkiem a sufitem, chyba składa się to z 2 części.

Opublikowano

Sklada się ona z 1 części i dam Ci numerek jak wróce do domu, za pare godzin bo akurat zaślepkę mam na wierzchu... ;)

tu masz zdjęcie poglądowe kompletu:

scaled.php?server=124&filename=03lc9.jpg&res=landing

i rozumiem, że chodzi Ci o szarą zaślepkę a nie o rynienkę ?

Opublikowano

Link do zdjęcia się nie wkleił :kwasny: Chodzi mi chyba o rynienkę :naughty: dokładnie o element w którym idą przewody od lusterka do podsufitki i jest tam kostka łącząca, zasłania on też część uchwytu mocującego lusterko od strony wnętrza auta. Na tym zdjęciu tego elementu brakuje http://upsilon.star.net.pl/~czaki/foto/P1010118.JPG

Opublikowano

teraz ?,

ta czarna na zdjęciu:

4F0 857 593 D - nakładka, kanał przewodu-część górna,

ta szara zaślepka zewnętrzna z lewej na zdjęciu:

4F0 857 593 F - nakładka, kanał przewodu-część dolna (występuje w kolorach tapicerki, należy podać).