Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Kieszeń na zmieniarkę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz sie robi [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 20:59_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3657fc11e83c384d.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dab5da5953721fdd.html

zmieniarka nie wejdzie tam :mysli: oddaj to :confused4: bedziesz musial zrobic zwykle mocowanie z paska metalu i przymocowac do schowka .

Opublikowano

A jak wogole jest ze zwrotrm czesci??

Opublikowano

A jak wogole jest ze zwrotrm czesci??

powiedz ze nie pasujeci i tyle masz prawo zwrotu

Opublikowano

Ja zrobiłem moda z części do avanta (do bagażnika)do czytnika navi, w sedanie, montaż w schowku, cały schowek coś ok. 900,- :wallbash:. Po lekkiej modyfikacji drimelem, zamontowałem uchwyt z avanta do schowka, wygląda niezle, ale zabiera więcej miejsca.

Opublikowano

Puść foty jak to wyglada? :)

Opublikowano

u mnie wyglada to tak ...

30032011250.jpg

na allegro zakupiłem "zwykłą ale pełną" kieszeń :)

Opublikowano

elegancko :good: :good:musze zrobić tak samo daj jakieś podpowiedzi:)

Opublikowano
:good: :good: :good:
Opublikowano

ja mam navi plus czy ta zmieniarka pasuje do mojego sprzetu? a i czy ciężko poprowadzić ten przewód łączący radio ze zmieniarką ? Może macie jakieś wskazówki? z góry dzieki

Opublikowano

ja mam navi plus czy ta zmieniarka pasuje do mojego sprzetu? a i czy ciężko poprowadzić ten przewód łączący radio ze zmieniarką ? Może macie jakieś wskazówki? z góry dzieki

nie ma zadnego problemu z przeciagnieciem kabla... pasuje :):) sciagasz osłone i schowek i wszytsko w 5 minut sam bezproblemu podlaczysz :)

Opublikowano

Jak masz avanta i jak pisales w innym wątku, "zwinięty kabel pod siedzeniem", to w bagażniku, masz ori miejsce, po co zabierać przestrzeń w schowku (i tak małym), przeciągnięcie tego kabla, to nie jest jakas straszna filozofia.

Opublikowano

Podobno jest duzo wiecej roboty ,rozmawialem z kumplem też z forum ,trzeba zdjąć progi tylna kanape ,no ogólnie dużo wicej roboty a przy tym mozna co nieco spieprzyć :) wiec zamontuje w schowku i tak tam nie wiele mam ,myśle jescze nad jakimś rozwiazaniem dla CB??[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 10:38_________________________________________________a co do tej osłony to o jskiej mówisz ,wiesz jestem zielony w temacie wiec prosze o wyrozumialość :hi:

Opublikowano

adassssko ...zastanow sie co piszesz bo raz piszesz ze masz ori z aso i smiga u Ciebie ponad rok...a za chwile wstawiasz fotke z jakas dorobiona kieszenia...NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!![br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:37_________________________________________________zeby nie było OT...to u mnie w schowku wyglada to tak:

9eb0b2e3edb8711cmed.jpg

PS. Część, która podał WRClaguna nie pasuje do ustalenia CDChanger`a

Opublikowano

adassssko ...zastanow sie co piszesz bo raz piszesz ze masz ori z aso i smiga u Ciebie ponad rok...a za chwile wstawiasz fotke z jakas dorobiona kieszenia...NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!![br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:37_________________________________________________zeby nie było OT...to u mnie w schowku wyglada to tak:

9eb0b2e3edb8711cmed.jpg

PS. Część, która podał WRClaguna nie pasuje do ustalenia CDChanger`a

zerwała się - bo w ASO są tylko szkieletowe i zakupilem na allegro pełną zabudowaną i dlatego dałem zaraz foto - i jest o niebo lepiej... a jeśli masz jakieś pytanie napisz PW a nie twierdz że wprowadzam w błąd !!

Opublikowano

U mnie wygląda to tak:

sam0090t.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Właśnie zakupilem od klubowicza(pozdrowienia dla kolegi Siemiana) ori schowek pod zmieniarkę, wiec jak ktos jest chętny to mój "produkt' jest do sprzedania