Artur82 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 juz sie robi [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 20:59_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3657fc11e83c384d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dab5da5953721fdd.html
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 juz sie robi [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 20:59_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3657fc11e83c384d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dab5da5953721fdd.html zmieniarka nie wejdzie tam oddaj to bedziesz musial zrobic zwykle mocowanie z paska metalu i przymocowac do schowka .
wrclaguna Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 A jak wogole jest ze zwrotrm czesci?? powiedz ze nie pasujeci i tyle masz prawo zwrotu
mgas Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Ja zrobiłem moda z części do avanta (do bagażnika)do czytnika navi, w sedanie, montaż w schowku, cały schowek coś ok. 900,- . Po lekkiej modyfikacji drimelem, zamontowałem uchwyt z avanta do schowka, wygląda niezle, ale zabiera więcej miejsca.
addassko Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 u mnie wyglada to tak ... na allegro zakupiłem "zwykłą ale pełną" kieszeń
BADU Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 elegancko :good:musze zrobić tak samo daj jakieś podpowiedzi:)
mgas Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 U mnie wygląda to tak: Uploaded with ImageShack.us
BADU Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 ja mam navi plus czy ta zmieniarka pasuje do mojego sprzetu? a i czy ciężko poprowadzić ten przewód łączący radio ze zmieniarką ? Może macie jakieś wskazówki? z góry dzieki
addassko Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 ja mam navi plus czy ta zmieniarka pasuje do mojego sprzetu? a i czy ciężko poprowadzić ten przewód łączący radio ze zmieniarką ? Może macie jakieś wskazówki? z góry dzieki nie ma zadnego problemu z przeciagnieciem kabla... pasuje :) sciagasz osłone i schowek i wszytsko w 5 minut sam bezproblemu podlaczysz
mgas Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Jak masz avanta i jak pisales w innym wątku, "zwinięty kabel pod siedzeniem", to w bagażniku, masz ori miejsce, po co zabierać przestrzeń w schowku (i tak małym), przeciągnięcie tego kabla, to nie jest jakas straszna filozofia.
BADU Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Podobno jest duzo wiecej roboty ,rozmawialem z kumplem też z forum ,trzeba zdjąć progi tylna kanape ,no ogólnie dużo wicej roboty a przy tym mozna co nieco spieprzyć wiec zamontuje w schowku i tak tam nie wiele mam ,myśle jescze nad jakimś rozwiazaniem dla CB??[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 10:38_________________________________________________a co do tej osłony to o jskiej mówisz ,wiesz jestem zielony w temacie wiec prosze o wyrozumialość
Artur82 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 adassssko ...zastanow sie co piszesz bo raz piszesz ze masz ori z aso i smiga u Ciebie ponad rok...a za chwile wstawiasz fotke z jakas dorobiona kieszenia...NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!![br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:37_________________________________________________zeby nie było OT...to u mnie w schowku wyglada to tak: PS. Część, która podał WRClaguna nie pasuje do ustalenia CDChanger`a
addassko Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 adassssko ...zastanow sie co piszesz bo raz piszesz ze masz ori z aso i smiga u Ciebie ponad rok...a za chwile wstawiasz fotke z jakas dorobiona kieszenia...NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!![br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:37_________________________________________________zeby nie było OT...to u mnie w schowku wyglada to tak: PS. Część, która podał WRClaguna nie pasuje do ustalenia CDChanger`a zerwała się - bo w ASO są tylko szkieletowe i zakupilem na allegro pełną zabudowaną i dlatego dałem zaraz foto - i jest o niebo lepiej... a jeśli masz jakieś pytanie napisz PW a nie twierdz że wprowadzam w błąd !!
mgas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 U mnie wygląda to tak: Uploaded with ImageShack.us Właśnie zakupilem od klubowicza(pozdrowienia dla kolegi Siemiana) ori schowek pod zmieniarkę, wiec jak ktos jest chętny to mój "produkt' jest do sprzedania
Rekomendowane odpowiedzi