Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Listwy obramowe - naklejanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:sick3: wiocha na maxa, nie przyklejaj tego!
Opublikowano

Hmm na forum te listwy nie znajdą uznania :cool1: tutaj nie akceptuje się chromu na metry z allegro :> ale to Twoje auto i sam zdecydujesz :good:

Poczytaj trochę forum to sam się przekonasz, głównie chodzi o to że jeśli chrom to tylko ori i do ciemnego lakieru :good:

Pamiętaj, że to Twoje auto więc jeśli tobie się podoba...

Opublikowano

Nie bardzo sie znam wiec nie wiem nawet gdzie mozna byloby kupic ori ;) bo mam wlasnie ciemny i chcialbym go troche urozmaicic;)

Opublikowano

Nie rób tego! Dla mnie totalna porażka! :thumbdown:

Nie bardzo sie znam wiec nie wiem nawet gdzie mozna byloby kupic ori ;) bo mam wlasnie ciemny i chcialbym go troche urozmaicic;)

Poszukaj w dziale Sprzedam, daj ogłoszenie w dziale Kupię i pewnie się coś znajdzie. Może alledrogo... :wink4: Cierpliwości. :cool1:
Opublikowano

szukaj na allegro nie tylko w dziale części, ale i w samochodach po stłuczkach w całości powystawianych, ja właśnie znalazłem cale ori za dobra kasę i jadę po nie po świętach :decayed:

Opublikowano

Stary. Tutaj po takich wiejskich chromach poznaje sie rumunów. Widzisz furę objebaną dookoła chromami? 100% rumun.

Masz porządną brykę, to nie rób z niej taniego festynu :wallbash:

Opublikowano

Stary. Tutaj po takich wiejskich chromach poznaje sie rumunów. Widzisz furę objebaną dookoła chromami? 100% rumun.

Masz porządną brykę, to nie rób z niej taniego festynu :wallbash:

Święta racja! :kox: CHromowi na metry mówimy NIE!