Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Strasznie wolno się nagrzewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie a co powiecie na sytuacje kiedy po paru kilometrach ok.10 nagrzeje sie juz do tych 90 st. ale jak pojade troche szybciej 70-80 spada do nawet 65 st. .. ?? i raczej pozniej nawet jak juz w miescie wolno jade trzyma te ok 60-75st ... ?? :mysli: dodam ze termostat daaaawno nie byl wymieniany ... uderzac w termostat ori czy szukac czujnikow temp.... ?? a gdyby to czujniki to ile ich jest i gdzie ewentualnie ... ??

Opublikowano

masz na pewno walniety czujnik

jest jeden, pomiedzy sciana grodziowa a silnikiem 4 pinowy

ale kup tylko ori, jak chcesz to mam taki

Opublikowano

Jak na moje to termostat własnie. Swego czasu też miałem taki problem, że miał swoje 90*C, ale jak tylko jechałem trochę szybciej, to od razu temp mi schodziła na 65-70. Po wymianie termostatu wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego popraw opis

silnika APU nie było w 1997r

Opublikowano

zalezy jakie morzy sa jak jest tak -20 jak ostatnio to dosyc dlugo sie grzeje ale nie jest az tak tragicznie hehe :) a tak przy mniejeszych dosyc szybko :)

Opublikowano

Kolego popraw opis

silnika APU nie było w 1997r

Wszystko się zgadza. Auto kupiłem z silnikiem AEB, silnik się posypał i kupiłem APU. Przełożyłem cały osprzęt od AEB i chodzi :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak na moje to termostat własnie. Swego czasu też miałem taki problem, że miał swoje 90*C, ale jak tylko jechałem trochę szybciej, to od razu temp mi schodziła na 65-70. Po wymianie termostatu wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam

termostat wymienilem WAHLER zalalem nowy g12 raz jest tak ze faktycznie ladnie trzyma 90 a raz dochodzi do 90 i spada do ok 70st. ;/ co jest ;/ :wallbash:

Opublikowano

czujnik[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:57_________________________________________________chyba że też wymieniłeś ale nie zauważyłem żebyś napisał

Opublikowano

panowie mi nawet do 90 stopni nie dobija :kwasny: na trasie mam cały czas 60 lub troszkę więcej,dopiero jak zasłoniłem chłodnice to troche urosła ( ok.80) chyba czas wymienić termostat :wallbash:

Opublikowano

koledzy jestem świeżo po wymianie termostatu i czujnika ;) mam święty spokój (Nagrzewa mi się po 6km jest elegancko ) pozdro

Opublikowano

czujnik[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:57_________________________________________________chyba że też wymieniłeś ale nie zauważyłem żebyś napisał

no nie wymienialem ale raz jest dobrze raz opada... :mysli: czujnik podupada :mysli::disgust: