tomasimo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mam pytanko czy da rade wyminic czujnik temp od góry , tzn czy jak zdejme obudowe silnika to dostane sie do czujnika i go wymienie . Z góry dziekuje za odpowiedzi. Wesołych Swiąt
Orange Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 u mnie mechanik wymieniał od góry wiec da rady
Proof Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak najbardziej się da,rączki tam wejdą i można wymienić
tomasimo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dzieki , biore sie do roboty zaraz po Swietach
MarcinRoz Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dzieki , biore sie do roboty zaraz po Swietach Wypnij sobie cały filtr powietrza z rurą i będziesz miał dostęp jak ta lala. Wesołych Świąt
mariusz1890 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 tylko żeby płyn był chłodny jak ja wymieniałem to po wyciągnięciu starego trzymałem palcem otwór żeby dużo płynu nie uciekło ale jak jesteś szybki to to dużo nie wyleci ....
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 tylko żeby płyn był chłodny jak ja wymieniałem to po wyciągnięciu starego trzymałem palcem otwór żeby dużo płynu nie uciekło ale jak jesteś szybki to to dużo nie wyleci .... Tak jak mówisz musi być szybki :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi