tomik882 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witajcie, W dniu 08.12.2010 zakupiłem Swoję pierwsze w życiu Audi. Samochód z roku 2000 z silnikiem 1.9TDi 116PS. Samochod jest dość nietypowy ponieważ w środku jest niezbyt pięknie wykonany z ganatowych plastików i kokpitu jednak charakteru temu dodaje piękna beżowa skórka na bocznych drzwiach i fotelach. W sumie komponuje się to bardzo ładnie. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Muszę zrobić w nim kilka rzeczy ale był to zakup roku- tak stwierdził moj mechanik, ktory sprawdził przebieg samochodu i stwierdził że jest autentyczny a większość materiałów eksploatacyjnych takich jak rozrzad, zawieszenie, hamulce i akumulator zostały wymienione na nowe. Naprawdę cięszę się że zostałem miłośnikiem tej mari i razem z Wami będę godnie ją reprezentował. Pozdrawiam wszystkich
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 środku jest niezbyt pięknie wykonany z ganatowych plastikówmasz coś do granatowego wnętrza mi sie podoba....bo mam takie dawaj fotki
tomik882 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 niestety na obecną chwilę żadnych nieposiadam ale jak tylko zrobię to załaczę..
Kimi Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Gratulacje i dużo zadwololenia z Audiczki :good: Czekam na fotki
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 dawaj foto opis wyposażenia i planów co do auta :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 nie wiem co za mania zakladania tematu bez zdjec to sie zdarza coraz czesciej
Rekomendowane odpowiedzi