Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A6 C5] Wydech od/ala RS6 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak przerobic u mnie wydech co by wygladal/byl jak ten z RS6 ?? Nie chodzi mi o dzwiek bo wiadome tam siedzi V8 , chociaz jakas conieco poprawa by mogla byc

Jak macie jakies propozycje to podajcie jakiegos linka do tlumikow , wydechow czy waszych propozycji jak to przerobic.

No i najwazniejsze jakie koszta by wchodzily w gre

Tak wyglada ori RS6:

http://www.millteksport.com/media/custom/39.jpg

Opublikowano

Szukaj na allegro wydechu od RS6 kup go i tyle ... (z tym że czeka Cię albo rezanie zderzaka albo wymiana na inny - taki z wycięciami pod dwa kominy...). Mnie zmiana wydechów na te od S4 wyszła około 1k zł... (nie licząc oczywiście tylnego zderzaka) kupiłem je kompletne (razem z uchwytami i gumami) także instalator założył je prawie plug&play (musiał jedynie zrobić połączenie 1 komina z drugim)

Opublikowano

no tylko z tego co ja sie orientuje ori wydechy od RS6 nawet na allegro beda kosztowac grubo ponad 2 tysie , a to zdecydowanie za duzo :)[br]Dopisany: 04 Listopad 2007, 13:18 _________________________________________________a poza tym znalezc taki na allegro to jak trafienie w totka 6 :kox:

Opublikowano

Mad_MAX

a poza tym znalezc taki na allegro to jak trafienie w totka 6 kox

jak są części do RS6 to i wydechy będą pisz do gości którzy mają części bo oni nie wystawiają wszystkiego - ja tak znalazłem swoje...