tomi_25 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 czy te poduszki silnika sprzedawane na allegro będą dobre do mojej furki czy musze kupic jakies specjalne-orginały http://moto.allegro.pl/item260043229_nowa_poduszka_silnika_audi_a4_a6_vw_passat.html
Szuder Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 powinny być OK. ja wymieniałem u siebie. kupiłem w sklepie motoryzacyjnym za 90 zł, i wyglądała tak samo jak na zdjęciu z aukcji. wymiana nie jest skomplikowana, ale trzeba sie troche nagimnastykować
tomi_25 Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 no to spoko bo czytałem niektóre wypowiedzi że po wymianie poduszek na te własnie za 100 pare zł było jeszcze gorzej niż przed wymianą
Norbi TDI Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 no to spoko bo czytałem niektóre wypowiedzi że po wymianie poduszek na te własnie za 100 pare zł było jeszcze gorzej niż przed wymianą To prawda bardzo często tak jest najlepsze są ori :th:
tomi_25 Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 a wie może ktoś ile kosztują orginalne poduchy??[br]Dopisany: 04 Listopad 2007, 19:22 _________________________________________________a wie może ktoś ile kosztują orginalne poduchy??
moondek Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja kupilem najpierw szajs za dwie zaplacilem 190 zl...i....tragedia.Kupilem drugie firmy lemforder i jest ok ale za 2 zaplacilem ok 450 zl. Te pierwsze zareklamowalem i kase zwrocili:) Ale musialem 2 razy za wymiane placic. No ale tak to jest jak chce sie zaoszczedzic. Teraz juz kupuje tylko czesci dobrych firm.
tomi_25 Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 a co sie działo po założeniu tych poduch za 190 zeta
moondek Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 190 zł kosztowały dwie poduszki razem i po ich zalożeniu strasznie trzęsło...
Rekomendowane odpowiedzi