Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Zakładania halogenów z poliftowej wersji bym nie polecał ale popatrz na auto angeli - ma takie ciekawe helli Dlaczego? Sam zastanawiam się nad poliftowym zderzakiem i wtedy będę podłączał przeciwmgielne
slepy Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ori halogeny z kratkami bocznymi i nakładkami 360 zł na allegro używane , troszki drogo.... i chyba o to chodziło
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ori halogeny z kratkami bocznymi i nakładkami 360 zł na allegro używane , troszki drogo.... i chyba o to chodziło To luzik, jak będę szukał zderzaka, to kompletny nie wyjdzie aż tak strasznie drogo
slepy Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ori halogeny z kratkami bocznymi i nakładkami 360 zł na allegro używane , troszki drogo.... i chyba o to chodziło To luzik, jak będę szukał zderzaka, to kompletny nie wyjdzie aż tak strasznie drogo w komplecie napewno taniej :>
rebeliant26 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dzieki slepy, bede czekal no wlasnie ja tez szukalem ori ale jak cene zobaczylem to szybko mi sie odechcialo a tak zalozy sie uniwersalne i tez nie bedzie zle:)
slepy Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dzieki slepy, bede czekal no wlasnie ja tez szukalem ori ale jak cene zobaczylem to szybko mi sie odechcialo a tak zalozy sie uniwersalne i tez nie bedzie zle:) no mam nadzieje, choć halogeny robię po to bo mi się furka z przodu podoba tak zrobiona, ale przecież nie bedę robił na sztukę, tylko już elegancko podepnę i mają świecić
rebeliant26 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 jasna sprawa, ja tak samo jak juz bede robo tak zeby nikt mnie palcami nie wytykal
Rekomendowane odpowiedzi